SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Rezultate Google

Rezultate Google

Rezultate Google - Rezultate OrganiceRezultate Google – Pentru o mai buna pozitionare in motoarele de cautare, puteti face o comparatie intre rezultatele Google, afisate pentru site-ul nostru si site-ul Dvs. In functie de expresia cautata,rezultatele cautarii vor fi numai din site-ul Romania-SEO.ro. Scriptul de cautare, este generat de Google.

Daca detineti un cont Google, puteti crea foarte usor o bara de cautare pentru site-ul sau site-urile administrate. Rezultatele afisate nu au legatura cu contul AdSensee (reclamele Google), sunt doar rezultatele organice. Avantajul este ca puteti sti exact ce pagini sau articole sunt afisate in rezultatele Google, pentru o expresie sau pentru un cuvant cheie.

Codul generat pentru rezultate Google, este HTML, se poate adauga in orice pagina din site sau in orice articol. Culorile se pot modifica la generarea script-ului de cautare in functie de fundalul folosit la site.

REZULTATE GOOGLE – CAUTARILE ORGANICE

Efectuti o cautare pentru rezultatele organice aici:

Loading

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol