Skip to content

Prezentare Servicii SEO

…..un continut relevant si pot spune ca Google, este in continua dezvoltare, SEO de acum cativa ani, nu mai este cel de acum. Tehnicile si aplicatiile folosite in SEO Prezentare Servicii SEO(Search Engine Optimization), se aplica si sunt cunoscute la nivel mondial. In Romania, aceste servicii sunt folosite inca putin, oamenii nu cunosc avantajele, nu stiu ce inseamna aceste servicii pentru un website. Pentru a intelege mai bine ce inseamna aceste servicii, va trebui sa facem o diferenta intre optimizarea unui site si promovarea lui pentru motoarele de cautare. Aceste doua servicii sunt legate intre ele, nu se poate aplica unul fara celalalt pentru ca trebuie sa ne gandim la o dezvoltare normala, la o crestere in cautarile organice, naturala.

 

Optimizare Web – serviciul de optimizare Web, se refera la ce cuprinde site-ul (onpage), titluri, descrieri, imagini, fisiere CSS, JavaScript, PHP, etc. Pentru ca un website sa fie promovat usor, va trebui sa avem un procent de optimizare bun ( citeste: Cum testam un site Web) si o incarcare rapida in browser. Optimizarea unui site nu face referire la design (web design), nu au importanta culorile sau cum sunt asezate in pagina imaginile, meniurile sau partile laterale (sidebar), este importanta marimea imaginilor, optimizarea acestora, denumirea (servicii-seo.jpg), nu (imagine1.jpg). De asemenea, in website trebuie o structura sanatoasa, o sfera de link-uri intre pagini si articole. Daca aceste standarde nu sunt indeplinite, promovarea va fi facuta in zadar, website-ul nu are putere si nu poate tine pasul cu site-urile concurente care sunt optimizate corect.

Promovarea Web – partea de promovare este cea mai grea, trebuie sa fii "ceasornicar", daca vrei ca un anumit proiect sa aiba succes. Prin promovare Web, se intelege incercarea prin diverse metode de ridicare a unui website in cautarile organice efectuate in motoarele de cautare. De acest serviciu se leaga in primul rand continutul relevant, densitatea pe expresiile sau cuvintele cheie, publicarea articolelor in retelele sociale importante,  promovarea prin comunicate de presa si discutii pe forum-uri sau blog-uri. Toate firmele specializate in promovarea Web, folosesc servicii dedicate pentru fiecare site in parte. Nu toate site-urile se pot promova in acelasi fel.

La sectiunea "Articole", puteti gasi documentatii despre optimizare si promovare Web, web design si tot ce tine de servicii SEO. Am creat aceste articole in speranta ca vor fi de ajutor pentru vizitatorii site-ului nostru si nu in ultimul rand pentru promovarea acestui site. Experienta pe care o avem in acest domeniu se poate vedea in articolele scrise de noi.

Back To Top