SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Plus One si Page Rank

Plus One si Page Rank

Plus One – oare influenteaza numarul de click-uri pe Plus One, de la Google, Page Rank-ul site-ului? Se pare ca Google a confirmat importanta butonului Plus One. Acest buton este un vot de incredere de la vizitatori, un fel de „Like”, insa cred ca mai important. Scriam intr-un alt articol ca in Romania, persoanele care administreaza site-uri, nu dau importanta butonului Plus One. Ce face Plus One? Daca un vizitator a intrat pe site-ul meu si a gasit un articol relevant, prin accesarea buton-ului Plus One, va atentiona Google pentru un vot de incredere.

Cu ceva timp in urma, profesionistii din domeniul SEO, stiau cum sa creasca Page Rank-ul, acum aceste posibilitati nu mai exista. Cresterea Page Rank, este strans legata de continut si de publicarea articolelor in retelele sociale, apoi, vine inscrierea in directoare bune, directoare de articole, comunicate de presa si altele. Website-ul nostru a ajuns la un numar de 153 voturi pe Plus One, acest lucru va influenta cu siguranta pozitia in SERPs. Este foarte greu sa obtii un vot de incredere insa, daca optiunea este pusa pe site, click-urile se aduna si avem un avantaj. Parerea mea este ca ar trebui sa dati vizitatorilor posibilitatea de trimitere atentionare pentru Google, ca o pagina sau un articol din site-ul tau este interesant.

Ce spun cei de la Breaking News!

Articole despre Plus One:

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

6 Comentarii
 • Stefan
  Adaugat la 10:52h, 25 decembrie Răspunde

  Da, interesant. Cei de la Google vor sa ii dea la o parte pe toti astia de la facebook, hi5, twitter, linkedin etc. Uite asa a luat nastere Google Plus Social Network si ne aburesc, ca sa ne atraga spre serviciile lor, ca daca dam click sau daca punem butonul Plus1 la noi pe site, ne creste X lucru. Eu cred ca iti aduce si un PLUS site-ului tau, dar mai mult se folosesc ei de tine, decat tu de ei. Sanatate!

 • Cristiana
  Adaugat la 00:10h, 13 februarie Răspunde

  Dar am si eu intrebare, pana la urma cu ce te ajuta acest page rank? Pentru ca din propria mea experienta (scurta ce-i drept) se pare ca poti sa primesti PR 2 la o pagina (domeniu nou de 2luni) dar trafic 0 ( 2-3 vizite pe zi din partea Google)

  M-am gandit ca trebuie sa fie direct proportionale, dar se pare ca n-au nici o legatura una cu cealalta. :S

 • Romania SEO
  Adaugat la 05:32h, 13 februarie Răspunde

  Nota de la Google, nu are legatura cu traficul. Eu am primit Page Rank 2, la un site de 10 zile, nu am vazut nici o schimbare. Am avut pe acest site Page Rank 6, nici o schimbare in cautari. La ora actuala Page Rank, este un moft, il ai si gata, nu te ajuta decat foarte putin, asta a fost si interesul Google. Daca activezi in domeniul SEO, este indicat sa lupti pentru o nota mai buna, prestanta site-ului, in rest, apa de ploaie.

 • Aranjamente florale nunta
  Adaugat la 06:41h, 09 octombrie Răspunde

  Una e sa primesti cateva backlink-uri de la un site cu PR6 si alta e sa le primesti de la un site cu PR1

 • Romania SEO
  Adaugat la 03:06h, 29 aprilie Răspunde

  Acum ce sa facem si noi Romeo! Ne agitam nu? Nu vad de ce ar avea Google nevoie de link-uri de la noi, oare sa apara bine in cautari? Google Plus, are importanta lui si nu este greu de inteles, trebuie doar sa cauti rezultatele, avantajele. Legat de „porcariile noastre”, vad ca tu le citesti, asta este bine nu?

  Toata stima!

 • OlariuRomeo
  Adaugat la 02:55h, 29 aprilie Răspunde

  nu inteleg de ce va agitati atita pentru un algoritm de la google, de fapt google plus creaza pentru google linkuri de pe situl vostru pe al lor, este praf in ochi goole plus e bun pentru goole voi adaugati un javascript in pagina vostra cu un link catre google asta face google plus nimic mai mult, daca scrieti articole bune veti avea audienta daca scrieti porcarii nimenni nu va citi porcariile vostre,

Adaugati un comentariu la acest articol