SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Plugin-uri WordPress

Pluginuri WordPress

Plugin-uri WordPress

Plugin-uri WordPress – platforma WordPress, este cea mai populară platformă gratuită pentru dezvoltarea unui website de prezentare sau chiar a unui magazin online. WordPress, a fost lansat în anul 2003, ca platforma de blogging şi pot spune că am fost foarte încântat după prima instalare.

Utilizatorii platformei WordPress, pot instala plugin-uri gratuite care fac diverse servicii – de la formulare de contact şi pâna la dezvoltarea unui magazin online. În acest articol voi prezenta câteva plugin-uri WordPress, care nu ar trebui să lipsească indiferent de structura website-ului.

  • WordPress SEO – pentru partea de SEO, cel mai indicat plugin este SEO By Yoast, care ne ajută să adăugăm titluri, descrieri, cuvinte cheie, etc. Instalarea şi configurarea acestui plugin este destul de simplă, nu necesită cunostinţe avansate de SEO, sau web design.
  • WordPress sitemap – după finalizarea structurii website-ului (pagini, categorii, articole, etc.), va trebui să creem un fişier special cu extensia .xml, în care să existe toate URL-urile din website-ul nostru. Pentru acest serviciu există BWP GXS, un plugin care generează automat fisiere .xml, cu toate URL-urile din website.
  • Pentru formulare de contact sau diverse servicii, puteţi folosi FormBuilder, un plugin excelent.

Există plugin-uri care pot îngreuna încarcarea website-ului în browser. Sfatul meu este să instalaţi doar plugin-uri de care aveţi nevoie. Dacă aveţi plugin-uri inactive, vă sfătuiesc să le ştergeţi.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol