Skip to content

Plugin-uri WordPress Importante

Plugin-uri WordPress

Plugin-uri WordPress Importante – Platforma WordPress, este una dintre cele mai bune solutii pentru dezvoltarea si configurarea unui website. Se configureaza foarte usor, este full SEO, se promoveaza foarte bine, are suport in limba romana, etc. Dezvoltatorii de plugin-uri pentru WordPress, sunt persoane capabile care ne ofera in mod gratuit o intreaga gama de plugin-uri, cu diverse servicii. Nu este indicat sa instalati decat ce folositi. In cazul in care nu folositi un plugin, este bine sa fie dezinstalat si sters.

In acest articol am sa va prezint cateva plugin-uri care ar trebui instalate pe orice platforma WordPress, indiferent de serviciile sau produsele pe care le prezinta. Ele sunt necesare chiar daca aveti un site de prezentare pentru firma Dvs.

PLUGIN-URI WORDPRESS IMPORTANTE

  • All In One SEO Pack – ajuta la optimizarea site-ului, titluri, descrieri, cuvinte cheie. Este gratuit sau se poate opta pentru versiunea Pro
  • Formbuilder – formular de contact cu posibilitatea creerii altor formulare in care puteti adauga campurile necesare pentru comandarea unui serviciu sau produs. Se poate adauga in pagini separate. Un exemplu aveti aici: Comanda Servicii SEO
  • Google Sitemap Generator – orice site ar trebui sa aiba o pagina sitemap, in care vizitatorii pot naviga mai usor in site si neaparat un sitemap pentru motoarele de cautare. Dupa instalare, acest plugin va genera un fisier sitemap.xml, pe care ar trebui sa il adaugati in Google Webmaster Tools.
  • Statpress – acesta este un plugin pentru statistici. Puteti vedea instant vizitele pe site, pentru ce expresie sau cuvant cheie a fost vizitat site-ul Dvs., ce motoare de cautare au vizitat site-ul, IP-ul vizitatorilor si multe alte statistici importante.
  • WP Super Cache – acest plugin este extrem de important. Practic el genereaza fisiere HTML, statice reducand interogarile prin scripturi PHP. Mai multe detalii aici: Optimizare WordPress

PLUGIN-URI OPTIONALE

  • Dezactivare Admin Bar – daca sunteti logat in WordPress, veti vedea ca in site, aveti un meniu in partea de sus a paginii cu diverse optiuni de navigare. Daca va deranjeaza, puteti instala un plugin care va dezactiva acea optiune. Se poate intampla daca modificati design-ul paginii, sa fie diferente intre pagina cu sau fara acel meniu. Descarca Dezactivare Admin Bar (dezarhivati si adaugati fisierul in /wpcontent/plugins/, dupa care activati)
  • Ascundere Generator in Header – nu este bine sa existe in cod-ul sursa afisata versiunea de WordPress, pe care o folosim. Persoanele care sunt specializate in a face rau, vor avea un avantaj. Pentru acest lucru, instalam un plugin care dezactiveaza afisarea versiunii WordPress. Descarca: Ascunde Generator in Header (detalii de instalare aveti la Dezactivare Admin Bar)

In functie de serviciile prestate de firma Dvs. si daca folositi WordPress ca platforma, puteti gasi plugin-uri profesionale. Daca nu stiti ce plugin ar trebui pentru prezentarea unui serviciu sau aveti probleme la instalare, puteti deschide un subiect in Comunitatea SEO si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Save

Back To Top