Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

Paypal si platile Online

Paypal si Platile Online

Paypal si platile online – serviciul Paypal, este cunoscut in toata lumea. Compania a fost infiintata in anul 1998, cu scopul de a permite persoanelor fizice sau companiilor sa primeasca sau sa trimita plati intr-un mod eficient si sigur. Conturile pe Paypal, se pot crea in mod gratuit, oricine poate crea un cont in care sa primeasca plati. Am creat acest articol pentru ca am discutat cu persoane care si-au creat un magazin online doar pentru cateva produse. Daca v-ati gandit sa creati un magazin online doar pentru cateva produse si nici nu ati ales platforma potrivita, afacerea Dvs., poate avea de suferit. De ce spun acest lucru! Platformele profesionale pentru crearea unui magazin online, cum ar fi Magento, CS-CART, etc., sunt in general greoaie, necesita resurse, necesita cunostinte mai accentuate pentru configurare.

WEBSITE SIMPLU SI PLATA ONLINE PRIN PAYPAL

Chiar de la infiintare, Paypal a oferit multe caracteristici care sa faciliteze obiectivul principal al companiei si sa faciliteze utilizatorilor accesul la diverse servicii. Un astfel de serviciu este si "Marchant Account", care a fost proiectat sa permita persoanelor fizice si juridice sa accepte plati online. Daca veti alege un cont de comerciant, veti avea posibilitatea adaugarii unui cod care va genera un cos virtual de cumparaturi si un proces de efectuare a platii. Paypal va retine un procent intre 2,2% si 2,9%, in urma tranzactiei incheiate. Dupa ce plata a fost procesata, veti primi un email cu datele cumparatorului si veti putea livra produsul.

Implementarea cod-ului Paypal, se poate face pe orice platforma gratuita sau chiar si pe un website static creat in HTML. Avantajele unui website normal de prezentare a produselor este foarte mare. Se pot crea articole in care sa prezentati mai in detaliu produsul respectiv, se pot crea tag-uri, imagini separate la care se pot adauga descrieri "alt", link-uri catre alte produse sau pagini din site, incarcarea in browser se face mult mai usor si site-ul este mult mai usor de configurat. Puteti alege chiar si o platforma WordPress, cu toate ca exista template-uri extrem de bune si usor de configurat care sunt create special pentru mgazine online.

Daca nu sunteti hotarat sau nu stiti ce ati putea folosi pentru produsele Dvs., ne puteti trimite un email cu o mica prezentare si noi va vom da solutia in mod gratuit. Alegerea unei platforme pentru crearea unui magazin online, este destul de grea, trebuie sa stii exact ce facilitati ofera platforma respectiva si ce probleme are.

Ce mai puteti citi:

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus