SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Page Rank 2013

Page Rank 2013

Page Rank 2013 – da, suntem in asteptare inca din luna Mai-Iunie 2013. Am tot sperat ca Google, va avea timp de un Page Rank update insa, nu a fost dupa asteptarile noastre. In Internet, sunt destule discutii pe aceasta tema numai ca nimeni nu vine cu ceva concret, doar pareri. Pot spune ca si parerile ne ajuta, este un altfel de asteptare.

Problema mea cu toolbar-ul Page Rank, este doar pentru site-urile noi create, este bine totusi sa vad ceva acolo chiar daca nu este ceva „maricel”, suntem multumiti si cu un Page Rank 3-4, ajuta putin la partea de SEO. Cu siguranta Google, nu va renunta la Page Rank si este posibil sa fie modificat toolbar-ul page rank. Inclin sa cred ca anul acesta Google, ne va lasa fara un update insa, nu cred ca ar fi OK, pentru imaginea Google. Chiar daca nu este un serviciu, nu ne place sa fim amagiti – vine ori ba?

Ultimul update de Page Rank, a fost in 4 Februarie 2013. Au trecut deja 8 luni! Voi ce parere aveti? Google renunta, va fi anul acesta, va fi in 2014?


Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol