SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Optimizare WordPress

Optimizare WordPress

Optimizare WordPressOptimizare WordPress – voi incepe cu o mica descriere a resurselor alocate de firmele care ofera hosting. In Romania, sunt cateva firme care au intr-adevar servere profesionale si o conexiune buna la Internet, altele au stiut doar sa faca reclama pentru castigarea clientilor. Am gasit firme din Romania, care ofera hosting si nu au decat un site Web, serverele sunt inchiriate prin alte tari. Din punctul meu de vedere, website-urile care au continut in limba romana si sunt interogate din Romania, ar trebui sa se deschida din Romania, nu ? Ma rog, astea sunt parerile mele !

In functie de pachetul cumparat, o firma de hosting ofera o anumita parte din procesor pentru contul tau. In general ar trebui sa ai cam 1,8 – 2%, numai ca nu se intampla asa, poti avea doar 1 % si nu este prea bine. Am cunoscut persoane cu website-uri care aveau trafic mare, dupa un anumit timp site-ul se bloca si in cele din urma, firma de hosting renunta la acel website, normal, nu aveau resurse.

CUM OPTIMIZAM PLATFORMA WORDPRESS !

Interogarile facute prin PHP, in general sunt mari la platformele gratuite. La WordPress, nu ar trebui sa utilizam multe plugin-uri pentru ca poate ingreuna platforma Dvs. Pe langa plugin-urile de SEO, ar trebui obligatoriu ca avem instalat un plugin de caching si va sugerez sa folositi WP Super Cache un plugin cu foarte multe posibilitati de optimizare WordPress. Acest plugin, genereaza fisiere HTML, statice reducand interogarile prin scripturi PHP. La interogarea in browser, website-ul Dvs., se va incarca din cache, adica vor fi servite fisierele HTML. Acest plugin are foarte multe optiuni insa, este configurat bine la instalare si il puteti folosi implicit pana cand veti intelege ce rol are fiecare optiune.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: https://computerscom.ro, https://seo.org.ro, https://seobiz.ro

Nu sunt Comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.