Sari la conținut

Optimizare WordPress

Optimizare WordPressOptimizare WordPress – voi incepe cu o mica descriere a resurselor alocate de firmele care ofera hosting. In Romania, sunt cateva firme care au intr-adevar servere profesionale si o conexiune buna la Internet, altele au stiut doar sa faca reclama pentru castigarea clientilor. Am gasit firme din Romania, care ofera hosting si nu au decat un site Web, serverele sunt inchiriate prin alte tari. Din punctul meu de vedere, website-urile care au continut in limba romana si sunt interogate din Romania, ar trebui sa se deschida din Romania, nu ? Ma rog, astea sunt parerile mele !

In functie de pachetul cumparat, o firma de hosting ofera o anumita parte din procesor pentru contul tau. In general ar trebui sa ai cam 1,8 – 2%, numai ca nu se intampla asa, poti avea doar 1 % si nu este prea bine. Am cunoscut persoane cu website-uri care aveau trafic mare, dupa un anumit timp site-ul se bloca si in cele din urma, firma de hosting renunta la acel website, normal, nu aveau resurse.

CUM OPTIMIZAM PLATFORMA WORDPRESS !

Interogarile facute prin PHP, in general sunt mari la platformele gratuite. La WordPress, nu ar trebui sa utilizam multe plugin-uri pentru ca poate ingreuna platforma Dvs. Pe langa plugin-urile de SEO, ar trebui obligatoriu ca avem instalat un plugin de caching si va sugerez sa folositi WP Super Cache un plugin cu foarte multe posibilitati de optimizare WordPress. Acest plugin, genereaza fisiere HTML, statice reducand interogarile prin scripturi PHP. La interogarea in browser, website-ul Dvs., se va incarca din cache, adica vor fi servite fisierele HTML. Acest plugin are foarte multe optiuni insa, este configurat bine la instalare si il puteti folosi implicit pana cand veti intelege ce rol are fiecare optiune.

Înapoi sus