SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Oferte Web Design

Oferte Web Design

Oferte Web Design – În mediul online, o afacere de succes depinde în mare măsură de website-ul, care prezintă compania şi serviciile sau produsele oferite de aceasta. Din experienţă ştim cu toţii că un website cu o structură slabă ne dă bătăi de cap. Modalitaţile de contact nu sunt de găsit, numere de telefon nu există, etc.

Vizitatorii site-ului nostru de prezentare ar trebui să găsească foarte uşor serviciile prezentate sau datele de contact şi chiar un număr de telefon. În structura unui website pot apărea erori instant, din cauza update-ului platformei utilizate, din cauza serverului, etc. Aceste erori se observă greu în general, mai ales dacă nu controlăm zilnic structura site-ului nostru şi cu siguranţă aceste probleme pot afecta traficul şi pierderea potenţialilor clienţi.

PRETURI WEB DESIGN

  • Website prezentare companie – start de la 350 Euro
  • Website HTML (3-5 pagini), start de la 250 Euro
  • Portal Anunţuri – start de la 550 Euro
  • Magazin Online – start de la 650 Euro

Save

Save

Preturi Web DesignAvantajul dezvoltării unui proiect de Web Design, cu agenţia noastră este că noi creem un exemplu de website înainte de efectuarea unei plăţi în avans şi rămâne să decideţi dacă exemplul nostru este pe placul Dvs.

Exemplul va fi creat pe unul din serverele noastre, il studiati online – structura, design, optimizare si apoi decideti daca startam proiectul.

Magazine Online, de la 550 Euro Comandaţi acum!

Magazinele online, pot fi dezvoltate in PHP, sau pot fi create pe platforma ca WordPress, Joomla, Magento, CS-CART, Prestashop si alte CMS-uri, speciale pentru crearea unui magazin online.

Save

Crearea unui exemplu de magazin online, dureaza maxim 3 zile. Finalizarea unui magazin online, poate dura pana la 12 zile.