SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Motoare de Cautare – Publicitatea Online

Motoare de Cautare – Publicitatea Online

Publicitatea Online si Motoarele de CautarePublicitate Online – Persoanele care isi desfasoara activitatea in Marketing si Publicitate Online, vor trebui sa fie foarte atenti la schimbarile aduse in algoritmii motoarelor de cautare pe anul 2011. Anul acesta, schimbarile in domeniul SEO (Search Engine Optimization), au fost foarte mari, incepand cu link-urile din footer si cele din directoarele Web, care nu mai sunt foarte importante si pana la cumpararea de link-uri si continut relevant. Anul acesta se pune mare accent pe retelele sociale si link-urile care pleaca din continutul paginilor sau al articolelor. Persoanele care se ocupa de publicitate online, anul acesta folosesc marketing-ul direct din retelele sociale importante.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol