SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Mentenanţă Website

Mentenanta Website

Mentenanţă Website

Mentenanţă şi administrare website – În mod normal, orice website ar trebuie să fie administrat în scopul menţinerii poziţiei în rezultatele organice şi administrării conţinutului existent in website. De asemenea, unele pagini web au nevoie de actualizări zi de zi şi altele au nevoie doar de o întreținere periodică.

Vă prezentam doua exemple de website-uri, pentru care aplicam servicii de mentenanta, optimizare SEO on-page si promovare pentru motoarele de cautare.

Întreținerea şi administrarea unui website include servicii de revizuire, update, editare sau adaugare de pagini web, pentru a menține poziţia în motoarele de căutare prin adaugare de conținut proaspăt. Adăugarea periodică de pagini noi sau articole este de asemenea o parte din întreținerea website-ului.

Aceste norme trebuiesc îndeplinite pentru ca website-ul Dvs., să ocupe un loc fruntaş în motoarele de căutare. Fără actualizare şi adăugare de conţinut proaspăt, un website poate fi decontorizat cu ușurință din rezultatele organice.

Mentenanţa sau administrarea unui website a devenit o necesitate la ora actuală deoarece, chiar dacă serverele de hosting sunt bune oferind 99% uptime, este importantă verificarea link-urilor şi pozitionarea în motoarele de căutare pe diverse expresii sau cuvinte cheie, cel puţin o dată la 2-3 zile.
DORIŢI MAI MULTE DETALII? CONTACTAŢI-NE!

Valoarea unui serviciu de mentenanţă este practic capacitatea de a menține şi de a actualiza informațiile existente într-un website, la un cost lunar sau anual, rezonabil. Pentru a vă ajuta în menținerea şi imbunătăţirea informațiilor actuale, vă oferim mai multe opțiuni de întreținere a site-ului Dvs.

Mentenanţă şi Administrare Website

Administrare SiteServiciile noastre de mentenanţă, administrare şi suport online, oferă soluţii fiabile și accesibile, adaugare de conţinut sau editare în timp util. Chiar dacă compania Dvs., este de dimensiune mai mica, o organizaţie mare sau guvern, vă vom oferi sprijinul de care aveţi nevoie în intreţinerea site-ului Dvs.

Servicii de administrare şi mentenanţă

  • Modificare text
  • Actualizări, update
  • Imagini, galerii
  • Produse în magazin
  • Creare pagini noi
  • Articole, blog
  • Optimizare on-page (partea tehnică a website-ului)
  • Schimbări de servere
  • Update, Upgrade, Joomla, WordPress, Magento, Prestashop, CS-CART, etc.

De ce să ne alegeți pe noi pentru servicii de administrare şi mentenanţă?

Agenţia noastră de Web Design, din Alba Iulia, va finaliza orice proiect în timp util la un preţ rezonabil. Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru mai multe detalii legate de mentenanţă website şi administrare, creare site, optimizare SEO şi promovare online, redesign, logo, banner sau publicitate online şi servicii AdWords.

Save

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: https://computerscom.ro, https://seo.org.ro, https://seobiz.ro

Nu sunt Comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.