Sari la conținut
Mentenanta Website

Mentenanţă Website

Mentenanţă şi administrare website – În mod normal, orice website ar trebuie să fie administrat în scopul menţinerii poziţiei în rezultatele organice şi administrării conţinutului existent in website. De asemenea, unele pagini web au nevoie de actualizări zi de zi şi altele au nevoie doar de o întreținere periodică.

Vă prezentam doua exemple de website-uri, pentru care aplicam servicii de mentenanta, optimizare SEO on-page si promovare pentru motoarele de cautare.

 • Restaurant Voievodal – mentenanta si promovare pentru expresia Restaurant Bucuresti, cu o concurenta destul de mare.
 • Cardoil Avantaj, un broker de transport si combustibil, cu sediul in Bucuresti, pentru care aplicam servicii de mentenanta si promovare online pentru motorina ieftina

Întreținerea şi administrarea unui website include servicii de revizuire, update, editare sau adaugare de pagini web, pentru a menține poziţia în motoarele de căutare prin adaugare de conținut proaspăt. Adăugarea periodică de pagini noi sau articole este de asemenea o parte din întreținerea website-ului.

Aceste norme trebuiesc îndeplinite pentru ca website-ul Dvs., să ocupe un loc fruntaş în motoarele de căutare. Fără actualizare şi adăugare de conţinut proaspăt, un website poate fi decontorizat cu ușurință din rezultatele organice.

Mentenanţa sau administrarea unui website a devenit o necesitate la ora actuală deoarece, chiar dacă serverele de hosting sunt bune oferind 99% uptime, este importantă verificarea link-urilor şi pozitionarea în motoarele de căutare pe diverse expresii sau cuvinte cheie, cel puţin o dată la 2-3 zile.

DORIŢI MAI MULTE DETALII? CONTACTAŢI-NE!

Valoarea unui serviciu de mentenanţă este practic capacitatea de a menține şi de a actualiza informațiile existente într-un website, la un cost lunar sau anual, rezonabil. Pentru a vă ajuta în menținerea şi imbunătăţirea informațiilor actuale, vă oferim mai multe opțiuni de întreținere a site-ului Dvs.

Mentenanţă şi Administrare Website

Serviciile noastre de mentenanţă, administrare şi suport online, oferă soluţii fiabile și accesibile, adaugare de conţinut sau editare în timp util. Chiar dacă compania Dvs., este de dimensiune mai mica, o organizaţie mare sau guvern, vă vom oferi sprijinul de care aveţi nevoie în intreţinerea site-ului Dvs.

Servicii de administrare şi mentenanţă

 • Modificare text
 • Actualizări, update
 • Imagini, galerii
 • Produse în magazin
 • Creare pagini noi
 • Articole, blog
 • Optimizare on-page (partea tehnică a website-ului)
 • Schimbări de servere
 • Update, Upgrade, Joomla, WordPress, Magento, Prestashop, CS-CART, etc.

De ce să ne alegeți pe noi pentru servicii de administrare şi mentenanţă?

Agenţia noastră de Web Design, din Alba Iulia, va finaliza orice proiect în timp util la un preţ rezonabil. Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru mai multe detalii legate de mentenanţă website şi administrare, creare site, optimizare SEO şi promovare online, redesign, logo, banner sau publicitate online şi servicii AdWords.

Sav

Înapoi sus