Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

Meniuri WordPress

Meniurile in WordPress

Meniuri WordPress – Un lucru foarte important intr-un website, este lucrul cu meniurile. Indiferent de zona in care sunt amplasate meniurile website-ului, ar trebui sa contina si atribut-ul nofollow, pentru paginile care nu sunt importante. In primul rand va trebui sa luptam pentru pagina de start, sa aiba o crestere de Page Rank, apoi pentru paginile secundare cu importanta medie si la final sa ne ocupam de paginile care nu sunt importante. In Website-ul meu, la meniurile principale am pus atribut nofollow, catre pagina de contact, catre sitemap, etc. Din punctul meu de vedere, nu sunt pagini importante. Acest lucru ma ajuta la cresterea puterii pentru celelalte pagini.

Sunt foarte importante si link-urile externe, daca aveti un alt website si doriti sa adaugati un link catre site-ul respectiv, ar trebui sa adaugati si atribut-ul nofollow, daca pagina respectiva nu este foarte importanta.

CUM APLICAM ACESTE OPTIUNI !

<a href="https://opti-seo.ro/" title="Romania SEO" rel="nofollow">Computerscom SEO Romania</a></p>

Optiunea de mai sus se poate aplica la website-urile statice, in continutul paginilor sau articolelor sau daca puteti adauga in fisierele PHP, ale script-ului sau CMS-ului folosit. Am sa va arat cateva optiuni pentru platforma WordPress , unde se pot aplica optiuni diverse la meniuri. Exista template-uri care nu suporta adaugarea de meniuri suplimentare sau inlocuirea meniului principal cu unul creat manual. Daca aveti un meniu creat manual, va trebui sa mergeti la – Aspect ->Meniuri si in partea de sus-dreapta, a paginii veti vedea optiunile pentru pagina respectiva. Am atasat imaginile in care puteti vedea cum se modifica optiunile pentru meniuri:

Setare  Optiuni Meniu WordPress

Setare Optiuni Meniuri WordPress

Setare target si relatie XFN, pentru atribut nofollow la meniurile WordPress

Setare Target la Meniu WordPress

Aplicarea optiunilor la meniuri

Optiuni Meniu WordPress

Daca observati in ultima imagine, avem calea catre pagina sau articol (URL-ul), numele afisat in meniu, titlul link-ului care se va vedea in codul sursa si in momentul in care vizitatorul duce sageata mouse-ului pe meniu, apoi optiunile de deschidere si atribut-ul nofollow. Optiunile pentru meniuri WordPress, sunt foarte importante pentru cresterea Page Rank-ului si pentru crearea unei sfere de link-uri intre pagini si articole.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus