Skip to content

Mai ştim şi noi SEO!

Valoarea unui website se masoară în rezultatele organice ale motoarelor de căutare, cât de bine este structurat şi optimizat. Anul acesta Google, a făcut foarte multe modificari în algoritmi şi pot spune că unele modificări au dat Internet-ul, peste cap. Există foarte multe companii care traiesc din SEO, sunt specialişti în acest domeniu şi nu au neamuri la Google, au experienţă şi ştiu care sunt cerinţele unui website.

Mai discut pe forum-uri despre SEO, optimizare sau promovare Web şi văd că în ultimul timp sunt destui care cred că SEO, nu mai contează! Este o greşeală destul de gravă şi cred că unele persoane ajung la această concluzie pentru că sunt dezamăgiţi de rezultatele obţinute după foarte multe luni sau ani de muncă.

Din punctul unora de vedere, SEO, poate fi considerat o loterie la ora actuală însă, părerea noastră nu este la fel şi am să vă demonstrez că un site bine optimizat şi structurat poate avea succes. În SEO, există reguli stricte, nu ai voie să greşeşti, ai greşit, ai dispărut din rezultatele organice şi revenirea este foarte grea.

Foarte mulţi webmasteri fac o greşeala enormă, excesul de backlink-uri acumulate în timp scurt. Eu cred că la Google, nu lucrează neiniţiaţi, sunt persoane capabile şi cu destulă experientă. Ştim foarte bine că în orice meserie este nevoie şi de puţină experienţă şi asta se acumulează în timp, nu peste noapte. Nu ai cum să fii profesionist într-un anumit domeniu dacă tocmai ai ieşit de pe băncile facultăţii.

SEO (Search Engine Optimization), sau optimizare pentru motoarele de căutare, este un domeniu care ajută un website să apară în rezultatele organice ale motoarelor de căutare, asta este clar şi nu va putea fi schimbat. În concluzie, un website dacă nu este ajutat prin optimizare şi promovare, va avea rezultate doar în timp foarte lung sau deloc.

Să presupunem că am finalizat un website şi l-am pus online. Dacă website-ul respectiv nu are imagini optimizate, fişiere CSS şi JavaScript optimizate, dacă nu are o structură bună de link-uri interne şi mai are şi o gramadă de erori, cum poate concura cu un website care este bine optimizat şi structurat? Chiar nu are cum.

Ar trebui sa fie clar pentru toate persoanele care cred că SEO, nu mai înseamnă o prioritate pentru un website, este chiar vital şi aşa va rămane.

Back To Top