SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Magazine Online Magento

Magazine Online Magento

Magazine Online Magento

Magazin Online Magento

Magazine Online pe platforma Magento – o solutie destul de buna daca ati facut aceasta alegere. Magento, este una din cele mai bune solutii de ecommerce si se poate alege versiunea gratuita. Dezvoltatorii acestei platforme sugereaza utilizarea serverelor Magento, care pot fi folosite 30 de zile gratuit. Noi am instalat Magento si pe servere normale (cu mici modificari) si nu au existat probleme.

Sistemul de administrare, este structurat bine, exista interfata si pentru limba romana, se poate configura fiecare pagina, se pot adauga pagini si chiar are un sistem foarte bun de payment. O alta optiune interesanta la Magento, este si folosirea filtrelor pe oricare din produsele oferite spre vanzare. Exista foarte multe firme care folosesc aceasta platforma insa, nu toate sunt structurate bine. Pentru ca Magento foloseste framework-ul Zend, pe arhitectura MVC, codul este separat de design. Template-uri se gasesc la preturi destul de bune numai ca trebuie o foarte mare atentie, template-urile sunt create pentru anumite versiuni. Actualmente, Magento a ajuns la versiunea 1.6.

Daca sunteti hotarat sa creati un magazin online Magento, va sugerez sa discutati intai cu o persoana care stie cum se instaleaza, ce modificari trebuiesc efectuate, cum se poate imbunatati securitatea si multe alte detalii pe care un utilizator normal nu le cunoaste. Fata de alte platforme pentru magazin online, Magento se optimizeaza un pic mai greu pentru ca are o structura robusta, baza de date poate ajunge la sute de mega daca nu este structurat bine.

Save

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

1Comentariu
  • Cum faci site
    Adaugat la 08:48h, 17 ianuarie Răspunde

    Eu pentru un site de magazin nu as alege platforma magneto,si mai degraba opencart.
    Succes

Adaugati un comentariu la acest articol