SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Magazine Online – Magazine Virtuale

Magazine Online – Magazine Virtuale

Ingineria programarii si magazinele virtuale

Magazine OnlineMagazine Online – Site-urile Web, sunt create incepand cu cele mai simple formulare de comanda si pana la site-urile sigure, profesionale, de comert electronic. Exista o foarte mare diferenta intre site-urile statice HTML si cele dinamice pentru care se utilizeaza un limbaj de programare cum ar fi PHP si o baza de date MySQL.

Exista cateva platforme gratuite (CMS), pe care se poate dezvolta un magazin online, cum ar fi CS-Cart, Magento, Prestashop, WordPress, Joomla, etc. Pentru toate aceste platforme trebuie sa ai cunostinte de SEO si design Web. Magazinele online, nu sunt ca cele de la coltul strazii, exista foarte multe puncte care trebuiesc discutate cu specialisti in acest domeniu, de la securitate si pana la eliminarea riscurilor reprezentate de concurenta. Daca magazinul Dvs., online este in pas cu evolutia, puteti asigura competitivitatea companiei si cresterea bugetului.

Nu trebuie sa uitam ca pentru un magazin online depindem de niste software si aici ma refer si la serverul unde va fi hostat site-ul Dvs. Foarte multe persoane nu stiu sa testeze un server, securitatea acestuia si viteza cu care se incarca un site Web, hostat pe acel server.

Exista platforme care au nevoie de resurse speciale, cum ar fi Magento, pentru care trebuie sa ai servere profesionale si un spatiu mai mare alocat la procesor. Cu siguranta sperati ca magazinul Dvs., online va fi din ce in ce mai solicitat si pentru acest lucru trebuie dezvoltat pentru a face fata cerintelor. Foarte multe website-uri, au avut pierderi mari din cauza modificarilor majore, a pierderii link-urilor, pentru ca nu au ales de la bun inceput o platforma buna sau nu au configurato profesional.

Pentru site-urile de dimensiuni mici si mijlocii nu este o problema reconfigurarea, pentru ca se bazeaza in general pe continut static (pagini Web, etc.), la magazinele online cantitatea de continut dinamic creste foarte repede si baza sau bazele de date se maresc, ajungand uneori si la sute de Mb, riscand blocarea sistemului.

Dupa cum vedeti, nu este foarte usor sa creezi si mai ales nu este usor sa mentii si sa dezvolti un magazin online. Puteti discuta cu persoane capabile care sunt specialisti in ingineria programarii, pentru a va da detalii despre dezvoltarea unui magazin online.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

1Comentariu
  • Sorin
    Adaugat la 17:18h, 20 octombrie Răspunde

    Foarte tare Dorele.

Adaugati un comentariu la acest articol