SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Magazin Online Magento

Magazin Online Magento

Magazin Online MagentoMagazin Online Magento – cu toate că această platformă nu este potrivită pentru un magazin online, noi satisfacem pretenţiile sau nevoile clienţilor noştri. Din punctul nostru de vedere, Magento este o platformă foarte slabă din majoritatea punctelor de vedere şi acest lucru nu îl spunem numai noi, îl spun specialişti în acest domeniu şi companii care au utilizat Magento şi în cele din urmă au renunţat.

În general, companiile care doresc un magazin Online, apelează la firme sau persoane care se ocupă de Web Design. Dacă firma sau persoana respectiva sugerează clientului platforma Magento, este normal ca website-ul să fie dezvoltat pe această platformă. Referitor la platforma Magento, în Internet există un fel de „zicală” – „Why Do People Hate Magento?”.

Da, bună întrebare şi putem enumera o tonă de probleme! La prima vedere, Magento pare OK însă, după ceva timp începi să te întrebi – „cine m-a pus să instalez tâmpenia asta?”, „De ce am atâtea probleme?”. Dacă cumava nu ştiaţi, o platformă profesională instalată şi configurată de programatorii de la Magento, costă peste 200.000, de $. Ce părere aveţi?

Am mai discutat cu persoane care spun – „păi eu lucrez cu Magento şi nu am avut probleme!”. Adevărat, dar poate nu există concurenţă pe domeniul tău de activitate şi în magazin ai 100-200, de produse! Eu am întalnit magazin online, dezvoltat pe Magento, care avea o bază de date de 5 Gb, peste 5000, de redirectări şi să nu mai vorbim de optimizarea on-page.

Dacă aveţi probleme cu această platformă, ne puteţi contacta şi vom rezolva orice problemă legată de Magento. Important este să vă axaţi pe ceva mult mai sănătos!

Save

Save

Save

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol