SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Lista Site de Anunturi

Lista Site de Anunturi

Lista Site de Anunturi – in aceasta sectiune veti gasi o lista cu site-urile de anunturi din Romania. Daca aveti un site de anunturi, puteti complecta formularul creat pentru aceasta sectiune si site-ul Dvs., va fi publicat in aceasta sectiune. Pagina respectiva nu este doar o pagina de link-uri si nu dorim sa publicam site-uri fara o scurta descriere sau fara imagine. Rugamintea este sa faceti o scurta descriere a site-ului si un titlu relevant pentru publicarea anunt-ului pe aceasta pagina. Firma noastra detine patru site-uri de anunturi pe diverse domenii. Exemplul de prezentare poate fi facut dupa site-ul de anunturi gratuite AGW.ro.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

1Comentariu
  • Dan Dan
    Adaugat la 23:26h, 09 ianuarie Răspunde

    anunturi-publicitate.net. pune la dispozitie spatiu platit sau gratuit pentru anunturile dumneavoastra de mica publicitate. Pentru a adauga un anunt, este necesar sa aveti un cont pe site-ul nostru.
    Toate anunturile vor fi verificate de un administrator al site-ului inainte de publicare!

Adaugati un comentariu la acest articol