SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Limitare upload pe Server

Limitare upload pe Server

Limitare Upload pe Server

Limitare upload pe Server – Serverele de hosting din Romania, sau din alte locatii, sunt create de diversi specialisti in Linux, sau alte sisteme de operare. Setarile se fac si in functie de experienta celui care seteaza serverul respectiv sau chiar dupa parerile celui care detine acel server, fie firma de hosting sau persoana. In general, firmele de hosting au angajati care opereaza pe servere si majoritatea sunt pe Linux.

O problema des intalnita este limitarea fisierelor de upload, majoritatea persoanelor care configureaza serverul lasa setarile implicite cu care se instaleaza serverul si mai exact, o limita de upload de numai 2 Mb. Daca cumva folosesti o platforma Joomla si doresti instalarea unei componente care depaseste 2 Mb, ai sa primesti o eroare si nu stii de unde vine. In functie de varianta Joomla folosita, eroarea va fi alta. Incepi sa te scarpini in cap si sa gasesti o solutie, cauti pe Internet (prietenul Google), insa nu stii ce sa cauti. In general, dezvoltatorii de componente sau module Joomla, atentioneaza ca ar trebui sa nu ai limita de upload pe server.

Problemele pot veni si de la incarcarea unui fisier care depaseste 2 Mb, nu numai de la componente. Pentru rezolvarea acestor probleme, exista fisierul .htaccess, in care se pot aduce forte multe setari si imbunatatiri pentru site-ul tau. Daca in cPanel, am controlat setarile PHP si limitarea este intr-adevar la 2 Mb, va trebui sa adaugam urmatorul cod in fisierul .htaccess:

php_value upload_max_filesize 15M
php_value post_max_size 15M

Limitarea facuta de mine este de 15 Mb, Dvs., puteti seta dupa nevoi. Voi incerca in urmatoarele articole, sa prezint cat mai multe setari de .htaccess, care cu siguranta sunt de ajutor pentru dezvoltatorii de site-uri. Exista si o alta posibilitate de limitare upload pe server, cu adaugarea unui fisier php.ini, numai ca este un pic mai complicat.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol