SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Instalare WordPress

Instalare WordPress

Instalare WordPressPentru ca sunt foarte multumit de platforma WordPress, am creat acest tutorial in care voi explica modul de instalare WordPress, pentru dezvoltarea unui site sau blog. WordPress, este o platforma gratuita (CMS – Content Management Sistem), pentru publicarea si gestionarea blog-urilor. sau chiar se pot dezvolta site-uri de prezentare, magazine online, site-uri de anunturi, forum-uri, site-uri de stiri, etc. WordPress foloseste numai plugin-uri si template-uri, care sunt create de specialisti (dezvoltatori), in acest domeniu.

In partea de administrare a platformei WordPress, exista posibilitatea instalarii unor template-uri gratuite sau se pot instala mii de plugin-uri care fac diverse servicii, de la optimizare SEO si pana la promovarea profesionala pentru motoarele de cautare. In articolele postate pe site-ul nostru, veti gasi documentatii despre diverse plugin-uri sau puteti descarca template-uri gratuite care nu au link-uri in footer, catre diverse site-uri.

Pentru dezvoltarea unui website pe platforma WordPress, este nevoie de cateva cunostinte SEO, de baza si aici ma refer in special la configurarea platformei si la utilizarea celor mai bune plugin-uri. Exista plugin-uri care ingreuneaza sistemul, au erori CSS si XHTML, pot bloca sistemul din diverse motive sau pentru ca au fost create pentru o anumita versiune WordPress, dupa care nu au mai continuat cu imbunatatirea acestora. La instalarea plugin-urilor, pot aparea diverse probleme si este bine, daca se intampla acest lucru, sa dezactivam toate plugin-urile dupa care le activam pe rand pana cand ne dam seama de unde apar erorile.

In materialul de mai jos veti vedea modul de instalare WordPress, crearea bazei de date, crearea utilizatorului si dreptul de acces pentru baza de date. Pentru ca majoritatea firmelor de hosting lucreaza cu cPanel, vom folosi acest sistem.

INSTALARE WORDPRESS

Materialul prezentat mai sus despre instalare WordPress, a fost incarcat in contul nostru Youtube Romania SEO. Este foarte indicat sa creati prezentari ale firmei sau ale produselor, pentru o mai buna indexare in motoarele de cautare.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol