SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Google Plus

Google Plus

Google PlusGoogle Plus – o retea sociala care are o crestere a numarului de utilizatori foarte mare. In momentul de fata Google Plus, este la faza de inceput si are un numar limitat de utilizatori. In scurt timp, toti detinatotii de conturi Google, vor avea posibilitatea conectarii cu toti utilizatorii acestui serviciu. Daca aveti un cont Google, mergeti la Google Plus si incercati sa intrati in contul Dvs. Veti fi anuntat ca proiectul este in faza de testare insa, puteti lasa numele si adresa de email pentru a va anunta cand serviciul Google Plus, este disponibil pentru toata lumea.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol