Sari la conținut

Google Plus – View Ripples

Google Plus RiplessGoogle Plus One View Ripples – In anii de experienta pe care ii avem in domeniul SEO, am fost atrasi de lucrurile noi aparute in algoritmii motoarelor de cautare sau in facilitatile oferite de retelele sociale. Social Media Marketing-ul, ne ajuta la performanta, cu putin de efort afacerea ta poate deveni cunoscuta in toata lumea. Social Media Marketing-ul, ne ajuta la publicarea de continut in scopul atragerii persoanelor interesate de serviciile sau produsele prezentate de noi. Daca un articol creat pe site-ul tau va fi publicat in retelele sociale importante, sansele pentru atingerea scopului sunt mult mai mari.

Construirea si publicarea de continut, este foarte importanta in promovarea online. Am studiat serviciul Plus One, de la Google, inca de la nastere si pot spune ca la inceput nu am fost foarte incantat, facilitatile oferite pentru publicarea de continut pareau mai bune pe Facebook. Cu ceva timp in urma, Google a adaugat un fel de sistem pentru statistica " View Ripples", care dupa parerea mea este foarte important. Daca publicarea ta a fost preluata de minim o persoana, vei vedea detaliile contului persoanei respective, inclusiv link catre profil.

Preluarea postarii tale de catre alte persoane, arata si cat de importanta este numai ca dupa parerea mea si aici se fac aranjamente. Imaginea de mai jos a fost preluata dupa numai 4 minute de la publicarea si deja era preluata de 18 persoane. Este posibil insa, parca totusi, cam scurt 4 minute. Daca observati, in partea dreapta sunt persoanele care au preluat stirea sau care au preluat-o si au republicat acea postare.

Google Plus One - View Ripples

Eu spun ca este foarte interesant sa poti urmari publicarea ta, sa vezi de cine a fost republicata si cat este de important contul acelei persoane in respectiva retea sociala. Google Plus, ofera aceste posibilitati si eu chiar sunt incantat, mai ales ca vor veni tot timpul cu lucruri noi.

Butonul de View Ripples, se afla in partea dreapta a fiecarei postari dupa cum vedeti in imaginea de mai jos. Eu cred ca firmele cu ceva angajati care detin conturi la Google Plus, pot beneficia de aceasta facilitate.

Butonul View Rripples

Înapoi sus