SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Google Penguin

Google Penguin

Google Penguin


Google Penguin – au trecut deja peste 6 luni, de când Google, nu a mai actualizat Google Penguin şi din punctul nostru de vedere, update-ul va fi în curand, dacă nu chiar pana la sfârşitul lunii Aprilie. Google Penguin, a afectat site-urile care au acumulat link-uri în mod agresiv. Agenţia noastră are 5 directoare Web şi aproape zilnic primim cereri de eliminare pentru anumite site-uri, care cu siguranţă au fost afectate de Penguin 2.1.

Dacă ne gândim la PageRank, foarte multe website-uri au scăzut din cauza Penguin, pentru că au pierdut un numar de link-uri destul de important. După părerea nostră, Google va face un nou update la Google Penguin şi apoi update-ul de PageRank. Iată cum stam la update-urile Google Penguin:

  • Google Penguin 2.1 la 04 octombrie 2013
  • Google Penguin 2.0 la 22 mai 2013
  • Google Penguin 1.2 la 05 octombrie 2012
  • Google Penguin 1.1 la 24 mai 2012
  • Google Penguin 1.0 pe 24 aprilie 2012

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol