SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Google are 13 ani!

Google are 13 ani!

Google a implinit 13 ani

Google a implinit 13 ani – in anul 1977, 15 Septembrie, Larry Page si Sergey Brin , au inregistrat numele de domeniu Google.com si Internet-ul a facut un pas important catre informatii. La ora actuala, dupa 13 ani de activitate si foarte multe imbunatatiri, Google, este cel mai utilizat motor de cautare de pe glob. Chiar ma intreb cate o data – cum ar fi Internet-ul fara motorul de cautare Google! Cu siguranta ar fi mult mai sarac. Algoritmii acestui motor de cautare, se imbunatatesc din ce in ce mai mult si se incerca stoparea SPAM-ului cu orice pret.

STATISTICA MOTOARELOR DE CAUTARE IMPORTANTE

Statistica motoare de Cautare

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol