SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Google Android

Google Android

Google Android

Despre Google Android – un sistem de operare care a fost dezvoltat special pentru dispozitive mobile. Sistemul de operare Android, a fost cumparat in anul 2005, de la Android Inc. Acest sistem de operare a inceput sa fie gestionat in cadrul AOSP (Android Open Source Project), bazandu-se pe kernel-ul Linux. In anul 2008, Android a rulat pentru prima oara pe T Mobile G1. Din punctul meu de vedere acest sistem de operare chiar este foarte bun, interfata este placuta si are destul de multe optiuni.

Foarte multi utilizatori Google, folosesc pe dispozitivele mobile Android, pentru ca se pot loga in contul de mail si automat li se importa email-urile. In comparatie cu iPhone, Android are un alt sistem pentru aplicatii, se poate instala orice, pe cad la iPhone, toate aplicatiile trebuiesc acceptate in AppStore.

Daca ne intoarcem in timp si comparam modul de intrare pe piata a motorului de cautare Google, vom vedea ca a avut succes tocmai pentru simplitatea lui si cu siguranta acelasi lucru se va intampla si cu Google Android sau de ce nu cu ce este Google Plus One, care are un succes foarte mare.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol