SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Catalog Firme SEO

Catalog Firme SEO

Catalog Firme SEO – Sectiune speciala de prezentare a firmelor SEO, din Romania. Daca oferiti servicii de optimizare si promovare pentru motoarele de cautare, servicii de Web Design, inscriere in directoare sau orice serviciu SEO, puteti adauga firma Dvs., in catalogul nostru de firme SEO. In acest mod veti avea o prezentare a firmei pe site-ul nostru care va poate aduce un plus de clienti.

Catalog Firme

Atentie!! La adaugarea unei firme este bine sa adaugati la „Nume Firma” numele site-ului, ex. (Catalog Firme SEO – opti-seo.ro), astfel, puteti folosi orice expresie care exista deja pe site-ul nostru.

Prezentarea firmei Dvs. o veti face prin adaugarea datelor in panoul de mai jos. Site-ul va fi controlat de Administrator si aprobat in cel mai scurt timp.

Prezentarea firmelor SEO, o gasiti aici: Firme SEO Romania

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol