Skip to content

Firma SEO

Firma SEO – in general firmele care presteaza servicii SEO, se cauta pe Internet si se aleg cele din primele rezultate sau persoanele care nu sunt in domeniu, scriu diverse cuvinte cheie sau expresii legate de acest domeniu. Daca ati ajuns pe aceasta pagina, cu siguranta ati scris o expresie pe Google, sau ati navigat dintr-o pagina secundara. Firmele SEO, stiu cum sa promoveze un serviciu pentru a aparea pe primele locuri in motoarele de cautare numai ca unele sunt prea FULL si nu mai respecta intocmai intelegerile cu clientii sau este posibil sa ceara sume mari la inceputul proiectului.

Firma SEO

Publicitatea online pentru companiile mari, care doresc promovarea unei expresii pentru a ajunge in top-ul motoarelor de cautare, este destul de scumpa si pot spune ca serviciul respectiv nu se face usor. O firma SEO, la incheierea unui contract, trebuie sa aiba 100%, siguranta ca proiectul va fi finalizat cu succes. Exista cazuri extreme cand nu se poate incheia un contract, poate expresia sau cuvantul cheie are o concurenta foarte mare, structura site-ului este slaba, site-ul nu este optimizat pentru a fi promovat. Ca si reprezentant al Romania SEO, pot spune ca nu am luat toate contractele pentru care am fost solicitati, practic, unele erau imposibil de realizat si in general se cere prima pagina Google, pe bani putini, ori acest lucru nu prea se poate.

CE TREBUIE SA STII DESPRE PROMOVARE !

Promovarea unui serviciu sau produs, se poate face numai dupa ce site-ul este apt. Exista niste servicii standard care trebuiesc aplicate inaintea inceperii promovarii si aici ma refer la:

  • Optimizarea on-page – daca site-ul nu are o structura profesionala, titluri si descrieri relevante sau erori XHTML, CSS si imagini care nu sunt optimizate, nu se poate incepe promovarea. Obligatoriu trebuiesc efectuate niste teste SEO, profesionale.
  • Nu se pot stabili numai cuvinte si expresii cheie, trebuiesc luate in considerare si cuvintele de legatura, care avantajeaza foarte mult mai ales daca expresia pentru promovare are concurenta mare.

CE TREBUIE SA OFERE O FIRMA SEO !

Dupa stabilirea expresiilor sau cuvintelor pentru promovare, o firma SEO, ar trebui sa indeplineasca cateva conditii pentru a se putea incheia un contract cu 100%, putere de reusita. In primul rand trebuie sa stim daca:

  • Site-ul este optimizat
  • Structura este corecta
  • Daca exista o sfera de link-uri in site, pe cuvintele sau expresiile cheie
  • Se testeaza concurenta
  • Se stabileste timpul necesar de promovare pentru fiecare expresie sau cuvant cheie in parte
  • Se stabileste pretul final
  • Se percepe avans la serviciul respectiv
  • Clientul plateste in funcie de realizari

Daca aceste conditii sunt indeplinite de o firma SEO, la care Dvs., solicitati servicii, cu siguranta proiectul va fi finalizat cu succes.

Back To Top