SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Expert SEO

Expert SEO

Expert SEO – de ce aceasta expresie si ce reprezinta ! Fiecare persoana este capabila intr-un anumit domeniu. In cazul de fata, voi arata cum ar trebui sa fie un profesionist in domeniul SEO si ce conditii ar trebui sa indeplinesca sau cum putem controla daca este expert dupa cum pretinde. Voi lua ca exemplu un proverb romanesc care spune ca ” Cizmarul nu are pantofi buni”, sau ceva de genul acesta. In cazul nostru nu prea se potriveste, cu un cizmar trebuie sa ai contact direct, omul iti explica, investitia fiind foarte mica si ramane de vazut daca accepti sau nu. In domeniul serviciilor SEO, oglinda este website-ul de prezentare si cred ca am dreptate. Ca sa putem controla un website daca este profesional, va trebui sa facem niste teste simple. O sa spuneti – da dar site-ul este pe primul loc in Google, pe aceasta expresie, corect, poate fi insa, sunt tot felul de modalitati prin care poti ajunge acolo.

Expert SEODaca firma respectiva are 5-6, angajati si zilnic promoveaza o anumita expresie, este cam greu sa te bati cu ei, poti doar sa vezi ce stiu sa faca, daca site-ul lor este bine optimizat. Am scris pe Google, expresia ” expert SEO „, am ajuns pe site-uri cu un procent de optimizare foarte slab, 35%, 50%, 80%, foarte greu gasesti un site profesional.

CUM TESTEZ UN SITE DACA ESTE OPTIMIZAT CORECT !

 

Pentru testarea standard a unui website, avem nevoie de Firefox, instalam un addon Firebug si apoi un soft foarte bun de la Google, care se numeste Page Speed. Nu este greu si putem testa orice model de site. Mai multe detalii despre instalarea Page Speed gasiti aici: Page Speed . Page Speed, ne arata ce procent de optimizare exista in site si ce erori are site-ul. Daca tu ca firma prezinti servicii de optimizare, ar trebui sa ai un site impecabil, sa fie exemplu, numai ca nu toate persoanele care cer servicii SEO, stiu sa controleze daca respectivii sunt profesionisti. Daca tu ca prestator de servicii SEO, ai un site foarte slab optimizat, cum poti optimiza site-ul meu ? Pe ce criterii ?

Foarte multe persoane au pierdut bani in Internet, platind diverse servicii. Au cautat o expresie pe Internet, in cazul nostru expert SEO, click pe primul site si intelegerea cu prestatorul. In timp, lucrurile pareau a fi altfel. Pentru siguranta Dvs., invatati sa testati un site daca este apt pentru un contract cu firma Dvs.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

5 Comentarii
 • Eduard Pantazi
  Adaugat la 19:04h, 18 august Răspunde

  Ai o foarte mare dreptate, pot spune ca si eu am intalnit firme cu site-uri de prezentare pentru serviciile seo, prost optimizate, dar dupa ce ca erau prost optimizate, nu aveau nici o structura adecvata…

 • Dorel Tanase
  Adaugat la 13:44h, 25 august Răspunde

  Vad ca dreptatea vine de partea mea ! Astazi am primit Page Rank 4, la acest articol si a fost creat in data de 14 August, dupa ultimul update de Page Rank.

 • Andrei
  Adaugat la 10:04h, 26 august Răspunde

  Dorel google face zilnic update de page rank dar nu la toate site-urile, si am vazut foarte multe modificari la mai multe site-uri …. trebuie sa ne obisnuim cu ritmul asta dar PR pe mine unu nu ma intereseaza …

 • Romania SEO
  Adaugat la 12:08h, 28 august Răspunde

  Andrei, lasa-ma cu chestiile astea ! Nu suntem in masura sa spunem ce face Google, nu ai tu de unde sa stii ca face zilnic, chiar nu ai de unde. Legat de Page Rank, nu cred ca sunt detinatori de site-uri care sa nu-si doreasca o crestere de Page Rank, la site-ul lui, sa fim seriosi. Nu spun ca Page Rank, ajuta la cautari, ajuta la prestanta site-ului, este totusi o nota data de google si nu o da aiurea. Ce ar fi daca Twitter, Facebook, Joomla, ar avea Page Rank, 3 ? Ce ai spune ?

 • Marina
  Adaugat la 12:40h, 05 septembrie Răspunde

  Totusi page speed nu iti spune daca un site este optimizat corect SEO, spune doar daca ai aplicat cateva reguli de baza ce privesc cresterea vitezei de incarcare a site-ului, de exemplu compresia paginilor, reducerea dimensiunilor pozelor, unificare js si css, setare cache si headere, etc

Adaugati un comentariu la acest articol