Skip to content

Expert SEO

Expert SEO – de ce aceasta expresie si ce reprezinta ! Fiecare persoana este capabila intr-un anumit domeniu. In cazul de fata, voi arata cum ar trebui sa fie un profesionist in domeniul SEO si ce conditii ar trebui sa indeplinesca sau cum putem controla daca este expert dupa cum pretinde. Voi lua ca exemplu un proverb romanesc care spune ca ” Cizmarul nu are pantofi buni”, sau ceva de genul acesta. In cazul nostru nu prea se potriveste, cu un cizmar trebuie sa ai contact direct, omul iti explica, investitia fiind foarte mica si ramane de vazut daca accepti sau nu. In domeniul serviciilor SEO, oglinda este website-ul de prezentare si cred ca am dreptate. Ca sa putem controla un website daca este profesional, va trebui sa facem niste teste simple. O sa spuneti – da dar site-ul este pe primul loc in Google, pe aceasta expresie, corect, poate fi insa, sunt tot felul de modalitati prin care poti ajunge acolo.

Expert SEODaca firma respectiva are 5-6, angajati si zilnic promoveaza o anumita expresie, este cam greu sa te bati cu ei, poti doar sa vezi ce stiu sa faca, daca site-ul lor este bine optimizat. Am scris pe Google, expresia ” expert SEO “, am ajuns pe site-uri cu un procent de optimizare foarte slab, 35%, 50%, 80%, foarte greu gasesti un site profesional.

CUM TESTEZ UN SITE DACA ESTE OPTIMIZAT CORECT !

 

Pentru testarea standard a unui website, avem nevoie de Firefox, instalam un addon Firebug si apoi un soft foarte bun de la Google, care se numeste Page Speed. Nu este greu si putem testa orice model de site. Mai multe detalii despre instalarea Page Speed gasiti aici: Page Speed . Page Speed, ne arata ce procent de optimizare exista in site si ce erori are site-ul. Daca tu ca firma prezinti servicii de optimizare, ar trebui sa ai un site impecabil, sa fie exemplu, numai ca nu toate persoanele care cer servicii SEO, stiu sa controleze daca respectivii sunt profesionisti. Daca tu ca prestator de servicii SEO, ai un site foarte slab optimizat, cum poti optimiza site-ul meu ? Pe ce criterii ?

Foarte multe persoane au pierdut bani in Internet, platind diverse servicii. Au cautat o expresie pe Internet, in cazul nostru expert SEO, click pe primul site si intelegerea cu prestatorul. In timp, lucrurile pareau a fi altfel. Pentru siguranta Dvs., invatati sa testati un site daca este apt pentru un contract cu firma Dvs.

Back To Top