SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Directoare Web

Directoare Web

Directoare Web


Directoare Web – directoarele Web, sunt website-uri care au baze de date speciale cu categorii pe majoritatea domeniilor principale de activitate şi care permit înregistrarea şi adăugarea unui link direct sau indirect către site-ul nostru. La ora actuală, directoarele Web, nu mai sunt foarte importante însă ne pot ajuta la creşterea website-ului nostru în rezultatele organice.

Înscrierile în directoare Web, româneşti sau străine ar trebui să se facă numai de către persoane de specialitate. Există website-uri care nu au nevoie de înscrieri în directoare Web şi dacă totuşi se folosesc aceste servicii, pot apărea probleme din cauza numărului mare de link-uri, a descrierii, titlului sau cuvintelor cheie folosite la adăugarea website-ului în aceste directoare.

Agenţia noastră de web design, deţine câteva directoare Web, care vă pot ajuta la promovarea afacerii Dvs., pe Internet.Save

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol