SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Directoare Web SEO

Directoare Web SEO

Directoare Web SEO – acest articol este creat in urma incercarii validarii site-ului pentru telefoanele mobile. Initial, link-urile catre aceste directoare Web SEO, au fost adaugate in meniul site-ului cu optiunea „nofollow”. Navigarea pe Internet, pentru telefoanele mobile, trebuie protejata, practic nu trebuie sa faci trimiteri din meniu catre alte site-uri.

Directoare Web SEO

Am sa prezint trei directoare SEO, la care nu trebuie inregistrare sau link reciproc. Aceste directoare sun optimizate si promovate de Romania SEO. In comparatie cu alte directoare, noi validam site-urile in mai putin de 24 de ore si nu avem „rel=”nofollow”. Inscrierea in direcoarele nostre, chiar aduc avantaj site-ului Dvs.

DIRECTOARE WEB SEO

Daca veti adauga site-ul Dvs., in directoarele noastre, va rugam sa retineti ca nu acceptam subpagini si cel mai important lucru este adaugarea numelui de domeniu in titlu. In acest mod evitam continutul duplicat.

  • PcAlba Romania
  • SEO-Link.ro

Save

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol