Skip to content

Directoare Web Romanesti

Directoare Web Romanesti

Directoare Web romanesti – o metoda buna pentru link-building, este si inscrierea in directoare Web. Trebuie sa recunoastem ca pana acum doi ani, sau mai aproape, directoarele Web, aveau o importanta foarte mare. Eu sincer nu mai folosesc decat patru cinci directoare pentru site-urile noastre si sunt destul de multumit. Avantajul nostru este ca adaugam continut proaspat si asta este principalul mod de crestere in SERPs, dar ce ne facem cu site-urile care nu pot adauga continut zilnic sau macar de doua ori pe saptamana!

Daca dorim sa facem inscrieri in directoare Web romanesti, va trebui sa creem o lista bine pusa la punct in care sa adaugam sau sa stergem directoare. Sunt foarte multe directoare Web romanesti care nu ne aduc nici un avantaj si mai mult, chiar ne pot face rau. O inscriere in directoare se face lent, trebuie sa testezi directorul respectiv, sa culegi date despre el, sa afli unde este hostat, etc., altfel ne va ajuta in promovarea Web. Am sa va dau cateva detalii despre ce ar trebui sa stim cand facem o inscriere intr-un director Web.

AVANTAJELE UNUI DIRECTOR WEB – …cum ar trebui sa fie!

  • Un director Web bun ar trebui sa aiba macar un Page Rank 2 si categoria in care inscriu site-ul sa aiba si ea Page Rank.
  • Ar trebui sa detina un IP, dedicat si sa nu mai existe alte directoare pe acel IP.
  • De preferat sa fie hostat in Romania
  • Sa nu ceara link reciproc obligatoriu
  • Sa fie SEO Friendly

Avantajul pe care il putem avea de la un director Web SEO, este cresterea IBL-urilor si un anchor text (daca este ales cum trebuie), care sa ne ajute in promovare. Chiar nu poti avea pretentii mari de la un director Web. Este enervanta munca pe care trebuie sa o faci si riscul ca un director unde ai inscris site-ul, dupa cateva luni sa moara. Sunt foarte multe directoare Web romanesti, pe domenii .com, care renunta dupa un anumit timp, nu au avantaje. Eu prefer directoarele .ro.

Save

Back To Top