SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Directoare Web Romanesti

Directoare Web Romanesti

Directoare Web Romanesti

Directoare Web romanesti – o metoda buna pentru link-building, este si inscrierea in directoare Web. Trebuie sa recunoastem ca pana acum doi ani, sau mai aproape, directoarele Web, aveau o importanta foarte mare. Eu sincer nu mai folosesc decat patru cinci directoare pentru site-urile noastre si sunt destul de multumit. Avantajul nostru este ca adaugam continut proaspat si asta este principalul mod de crestere in SERPs, dar ce ne facem cu site-urile care nu pot adauga continut zilnic sau macar de doua ori pe saptamana!

Daca dorim sa facem inscrieri in directoare Web romanesti, va trebui sa creem o lista bine pusa la punct in care sa adaugam sau sa stergem directoare. Sunt foarte multe directoare Web romanesti care nu ne aduc nici un avantaj si mai mult, chiar ne pot face rau. O inscriere in directoare se face lent, trebuie sa testezi directorul respectiv, sa culegi date despre el, sa afli unde este hostat, etc., altfel ne va ajuta in promovarea Web. Am sa va dau cateva detalii despre ce ar trebui sa stim cand facem o inscriere intr-un director Web.

AVANTAJELE UNUI DIRECTOR WEB – …cum ar trebui sa fie!

 • Un director Web bun ar trebui sa aiba macar un Page Rank 2 si categoria in care inscriu site-ul sa aiba si ea Page Rank.
 • Ar trebui sa detina un IP, dedicat si sa nu mai existe alte directoare pe acel IP.
 • De preferat sa fie hostat in Romania
 • Sa nu ceara link reciproc obligatoriu
 • Sa fie SEO Friendly

Avantajul pe care il putem avea de la un director Web SEO, este cresterea IBL-urilor si un anchor text (daca este ales cum trebuie), care sa ne ajute in promovare. Chiar nu poti avea pretentii mari de la un director Web. Este enervanta munca pe care trebuie sa o faci si riscul ca un director unde ai inscris site-ul, dupa cateva luni sa moara. Sunt foarte multe directoare Web romanesti, pe domenii .com, care renunta dupa un anumit timp, nu au avantaje. Eu prefer directoarele .ro.

Save

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

7 Comentarii
 • Romania SEO
  Adaugat la 08:15h, 31 octombrie Răspunde

  Link-urile obtinute din inscrierea in directoare Web, ajuta la imbunatatirea rezultatelor in motoarele de cautare. Nu trebuie sa te astepti de la un director ca trimite trafic, este OK daca primesti un link. Problema este ca nu toate dau, sunt foarte multe directoare gestionate de persoane care vor doar sa primeasca. Nu este indicat sa inscrii in directoare care cer link reciproc obligatoriu. Eu fac inscrieri in cateva directoare romanesti (.ro) si atat. Chiar ieri am pus online un alt director Web, care nu cere nimic. Este extrem de important sa adaugi o descriere relevanta si un titlu bun (sa difere de la un director Web, la altul). Decat 500 de inscrieri, mai bine 10 si bune!

  Vad site-uri si bloguri care lasa atributul "nofollow", sau altii nici macar nu permit un link la comentarii. Acest lucru arata ca nu au respect fata de vizitatorii care adauga comentarii.

  Incearca si http://seo-link.ro , este un director Web, profesional cu categorii SEO Friendly (conteaza foarte mult).

 • Rochii de mireasa
  Adaugat la 07:56h, 31 octombrie Răspunde

  Intrebare: ai putea te rog sa-mi spui cat de eficienta ramane inscrierea in directoare din punct de vedere SEO?
  Multumesc.

 • Rochii de mireasa
  Adaugat la 08:20h, 31 octombrie Răspunde

  Ok, multumesc mult de raspuns.
  Voi tine cont de ce mi-ai scris.

 • Florin Socianu
  Adaugat la 15:44h, 10 februarie Răspunde

  Foarte la obiect si util articolul dumneavoastra, mai asteptam si altele la fel de interesante

 • Laura Filip
  Adaugat la 15:48h, 10 februarie Răspunde

  Foarte Interesant si util articolul dumneavoastra, mai asteptam si altele la fel de interesante

 • Articole Seo
  Adaugat la 16:02h, 10 februarie Răspunde

  Foarte bun si util articolul dumneavoastra, mai asteptam si altele la fel de bune

 • WebDesignAlba
  Adaugat la 10:51h, 13 februarie Răspunde

  Foarte interesante comentariile voastre numai ca noi astia care mai stim SEO, mai luam si masuri de siguranta impotriva SPAM-erilor. De, asa este in SEO. Daca voi sunteti trei la compania sau site-ul vostru, asta nu inseamna ca trebuie sa comentati cu acelasi URL si ma indoiesc sa fiti capabili sa promovati un website de genul acesta! Este doar parerea mea. Oricum, mult succes cu SPAM-ul, poate la voi face bine!

Adaugati un comentariu la acest articol