Sari la conținut

Creare Site WordPress

Creare Site WordPress – platforma WordPress, a aparut in anul 2002 si a fost creata special pentru crearea blog-urilor. Datorita modului de instalare si configurare foarte simpla, WordPress,  a inceput sa fie utilizat de foarte multi webmasteri. In cativa pasi, poti avea un website simplu de prezentare. Website-urile dezvoltate pe aceasta platforma sunt destul de ieftine datorita numarului mare de plugin-uri si template-uri gratuite.

Creare site WordPressCa orice website si platforma WordPress, are nevoie de optimizare SEO, de crearea unui template sau de plugin-uri care sa faca diverse servicii. In functie de firma care dezvolta astfel de site-uri, preturile sunt diferite. Firma noastra va poate oferi un website profesional si un termen de executie foarte mic, maxim 5 zile. Pretul poate fi de la 190 Euro, in functie de cerintele clientului.

Creare Site WordPress – Prezentare

Structura standard pe care o aplicam pentru orice model de website, dezvoltat pe platforma WordPress, poate face fata cerintelor Dvs. Indiferent de serviciile oferite de firma sau compania Dvs., acest model de website, va poate ajuta in promovarea serviciilor sau produselor in Internet. Cateva detalii despre structura unui astfel de website:

  • 1. Sistem de administrare in limba romana
  • 2. Sistem de securitate si statistica
  • 3. Newsletter
  • 4. Retele sociale
  • 5. Optimizare

Paginile, articolele, categoriile, etc., sunt dezvoltate dinamic. Nu aveti nevoie de cunostinte speciale in acest domeniu pentru adaugare de continut. Platforma are posibilitati de update automat, backup la baza de date si optimizarea acesteia. Spatiul pe disc ocupat de un astfel de site, este foarte mic.

Înapoi sus