Cursuri, conținut principal
Servicii de optimizare SEO

Conteaza Page Rank?

Mai conteaza Page Rank?Conteaza Google Page Rank? – Pentru ca subiectul Page Rank, este destul de discutat in Internet, m-am gandit sa creez un articol in care sa raspunda cu un vot vizitatorii site-ului nostru. Chiar astazi am comentat la un articol scris de Krumel, pe site-ul seo-romania.com – Poate sunteti curiosi – si as fi tare curios sa aflu si parerea voastra. Este evident ca parerile vor fi impartite insa, este bine de stiut parerea fiecaruia. Parerea mea este ca inca mai conteaza. Un website fara Page Rank, are probleme. Nota este data de Google, pe merit, pe conditiile cerute de Google si mai cred ca un Page Rank bun, are valoare daca ne gandim la imaginea site-ului.

Daca votati una din intrebarile puse de noi, rugamintea este sa lasati si un comentariu. ATENTIE! Site-ul nostru are la comentarii atribut-ul „nofollow”, scos. Link-urile catre site-ul Dvs., vor avea valoare.

O PARERE – CONTEAZA PAGE RANK?

  • Mai conteaza Page Rank?
  • Este o valoare pentru site, Page Rank-ul?
  • Ne ajuta Page Rank-ul in cautarile organice?

Sunt foarte curios de ce vor spune specialistii din acest domeniu si cum vor arata statisticile. Sa speram ca vor veni si cu comentarii la acest articol!

Save

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus