SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Conteaza Page Rank?

Conteaza Page Rank?

Mai conteaza Page Rank?Conteaza Google Page Rank? – Pentru ca subiectul Page Rank, este destul de discutat in Internet, m-am gandit sa creez un articol in care sa raspunda cu un vot vizitatorii site-ului nostru. Chiar astazi am comentat la un articol scris de Krumel, pe site-ul seo-romania.com – Poate sunteti curiosi – si as fi tare curios sa aflu si parerea voastra. Este evident ca parerile vor fi impartite insa, este bine de stiut parerea fiecaruia. Parerea mea este ca inca mai conteaza. Un website fara Page Rank, are probleme. Nota este data de Google, pe merit, pe conditiile cerute de Google si mai cred ca un Page Rank bun, are valoare daca ne gandim la imaginea site-ului.

Daca votati una din intrebarile puse de noi, rugamintea este sa lasati si un comentariu. ATENTIE! Site-ul nostru are la comentarii atribut-ul „nofollow”, scos. Link-urile catre site-ul Dvs., vor avea valoare.

O PARERE – CONTEAZA PAGE RANK?

 • Mai conteaza Page Rank?
 • Este o valoare pentru site, Page Rank-ul?
 • Ne ajuta Page Rank-ul in cautarile organice?

Sunt foarte curios de ce vor spune specialistii din acest domeniu si cum vor arata statisticile. Sa speram ca vor veni si cu comentarii la acest articol!

Save

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

4 Comentarii
 • Zoltan Szabo
  Adaugat la 21:52h, 29 octombrie Răspunde

  Just google it! O fraza care a devenit foarte uzuala daca e sa ne luam numai dupa filmele din Hollywood. Daca nu sti ceva „just google it” si vei afla. Google deja e si in constiinta noastra, in fibra noastra daca chiar si politicienii il „alinta” (vezi goagal). So the point is… daca folosim acest serviciu zi de zi si ne bazam pe el, atunci ar trebui sa conteze si Page Rank-ul atribuit de catre Google. Din pacate drumul catre obtinerea unor puncte este extrem de anevoios…

 • Servicii SEO
  Adaugat la 22:19h, 29 octombrie Răspunde

  Si eu spun acelasi lucru pe site-urile mele. Google Page Rank, conteaza si nu am cum sa ma insel. Un link venit de pe un site cu Page Rank mare, ajuta foarte mult, asta inseamna ca site-ul are putere. Eu sincer nu am vazut postari pe forum-uri decat de la persoane care au site-uri din domeniul SEO, cu PR mic si sustin ca pe ei nu ii intereseaza. Este practic imposibil sa fie asa insa, lasam ca ei, daca pe ei nu ii intereseaza, pe mine da si de ce nu! Un Page Rank bun, nu afecteaza site-ul.

 • Adrian
  Adaugat la 16:40h, 18 noiembrie Răspunde

  Conteaza foarte mult Google Page Rank. Calcularea unui PR va deveni din ce in ce mai complexa pentru a contracara pe cei care promoveaza site-uri doar pentru realizarea unui PR mai bun si nu pentru continutul lor. Scopul celor de la Google este sa dea rezultate cat mai exacte si corecte utilizatorilor astfel ca anumite link-uri vor fi ignorate intentionat daca nu sunt promovate de site-uri cu reputatie buna.

 • Marius
  Adaugat la 07:56h, 15 septembrie Răspunde

  Normal,eu cred ca da,dar mai greu este sa cresti si tu in Google Page Rank.

Adaugati un comentariu la acest articol