Skip to content

Consultanta SEO

Consultanta SEOConsultanta SEO – in orice domeniu de activitate exista persoane specializate care ne pot ajuta cu detalii, indrumari sau solutii. Aici discutam despre promovarea unei afaceri pe Internet, prin intermediul site-urilor Web.

Cu 7-8, ani in urma, partea de SEO, era ceva nesemnificativ, nu se stia aproape nimic si nu era atat de necesar. Se facea foarte mult SPAM, prin adaugarea de cuvinte cheie, se punea un titlu tot din cuvinte cheie, etc., destul de simplu.

Specialistii in acest domeniu stiau sa urce un website foarte repede in cautari. La ora actuala, motoarele de cautare au inceput sa fie pretentioase, vor sa afiseze doar continut relevant si m-i se pare normal, cautam pe Internet un serviciu si ne apare in cautari o pagina care nu are legatura cu serviciul cautat, este doar o pagina optimizata cu plus spre SPAM si cam atat, se bucura de trafic, informatie zero, lucru foarte enervant.

Din punctul meu de vedere, consultanta SEO, nu ar trebui platita, suni, ceri ceva detalii sau trimiti un email si ceri ajutor.

Firmele care se respecta nu cer bani pentru acest lucru, este un fel de test al site-ului facut gratuit, dureaza 10 minute si cred ca avantajele sunt mult mai mari pentru o firma SEO, persoana care cere o testare a site-ului, care de altfel este un fel de consultanta SEO, poate apela si la serviciile oferite de firma respectiva.

Consultanta SEO, nu este consultanta in afaceri, acolo este intr-adevar de munca si timp. Ce credem noi ca inseamna consultanta SEO:

  • cand se cere un test gratuit pentru website
  • cand se cer solutii de promovare, pareri de la un specialist SEO
  • cand se cer explicatii pentru un website care a scazut in cautari, motivele scaderii in SERPs

Persoanele interesate de anumite servicii sau produse, care nu se afla in fata blocului sau la piata din centru, apeleaza la motoarele de cautare si in special la Google. Rezultatele afisate in prima pagina sunt cele care conteaza.

Am intalnit persoane care pur si simplu ignorau prima pagina cu rezultatele Google, treceau direct la pagina doi spunand ca serviciile sunt mai ieftine. Ce facem daca site-ul nostru nu exista nici la pagina 5!

Volumul scazut de vizitatori pe un website al unei companii, nu poate fi decat din administrarea incorecta a site-ului respectiv, o optimizare slaba si o promovare la fel de slaba. Eu ca prestator de servicii SEO, trebuie sa gasesc solutii, sa vad de unde vine problema si eventual sa ofer consultanta SEO gratuita.

Avantaje Consultanta SEO gratuita!

Sa presupunem ca firma mea detine un website prin care ofer diverse servicii sau produse si nu am cunostinte de SEO sau Internet Marketing. Este posibil ca la firma mea sa existe si angajati pentru intretinerea site-ului si totusi, site-ul meu nu apare in cautarile organice.

Ce pot sa fac? Va trebui sa cer ajutor de la o persoana specializata in acest domeniu sau de la o firma prestatoare de servicii SEO. Domeniul meu de activitate este altul, nu am legatura cu optimizarea sau promovarea unui website insa, doresc sa gasesc solutii de avansare si crestere a bugetului firmei.

Daca apelez la o firma SEO si cer cateva explicatii, primesc un raspuns cum ca pachetul de consultanta SEO, costa 20-50 de Euro, sau mai mult. In primul rand nu stiu pe ce dau banii, exista solutii sau nu? Am avantaj sau arunc banii?

Nu stiu ce inseamna SEO, promovare sau optimizare, stiu doar ca am platit pentru crearea unui website si atat, astept rezultate insa, nu vin.

Firma noastra ofera consultanta SEO, gratuita! Gasim solutii, dam relatii la telefon, trimitem email cu problemele gasite in website. Cine va rezolva aceste probleme? Mai mult de 80%, din persoanele care au cerut testarea unui website, au apelat la serviciile noastre, daca consultanta SEO, este gratuita, avantajele sunt mult mai mari. Poate varsta mea ma face sa gandesc altfel insa, asa cred ca este bine.

Back To Top