skip to Main Content

Comertul Electronic

Comert Electronic – Inainte de a pierde prea mult timp cu privire la detaliile implementarii site-ului dumneavoastra, trebuie sa aveti obiective precise si un plan detaliat care sa duca înspre succes, businessul dumneavoastra. Daca aveti produse sau daca distribuiti servicii care pot fi vandute online, va trebui sa stiti cate ceva despre comertul electronic. Indiferent de dimensiunea companiei dumneavoastra, va trebui sa fiti sigur ca site-ul prin intermediul caruia va oferiti serviciile are standarde inalte si o securitate bine pusa la punct.

 

Un Website de comert electronic trebuie sa fie cat mai simplu, fara prea multe reclame care sa distraga atentia. Aceasta face ca utilizatorul sa fie capabil sa se descurce si sa faca o comanda cat mai repede. Mai mult, daca folositi un cos virtual, acesta ar trebui sa fie vizibil pe ecran tot timpul. Prin natura sa, Web-ul este riscant, el fiind proiectat pentru a permite utilizatorilor sa solicite servicii. Majoritatea acestor solicitari vor fi efectuate de catre persoane fara intentii rele insa, cu siguranta vor fi si altii care vor incerca si alte tipuri de conexiuni.

DESIGN SI PUBLICITATE ONLINE

Partea de design a unui site Web (Website) este un aspect foarte important. Imaginile trebuie sa fie curate, clare. Daca folositi animatii, nu rulati niciodata un fisier de sunet fara aprobarea utilizatorului. Un site de comert electronic ar trebui sa recurga la un esantion reprezentativ, care poate fi o tehnica eficienta pentru evaluarea site-ului dumneavoastra….

Construirea si lansarea unui site de comert electronic, costa destui bani si aici nu ma refer la un site plat care poate fi creat de oricine. In general, companiile sunt dispuse sa piarda bani pe termen scurt presupunand ca dupa ce proiectul va deveni cunoscut pe piata, numarul de clienti si veniturile vor creste. Publicitatea online pentru un site de comert electronic, trebuie facuta de profesionisti. Serviciile SEO, de calitate costa foarte multi bani, sunt companii care investesc sute de mii de euro insa si veniturile sunt pe masura. Pe Internet concurenta este acerba si evolueaza rapid. In cazul in care concurati pe un anumit domeniu sau intr-o categorie de succes, competitori noi pot sa apara zilnic ori daca site-ul Dvs., nu a fost structurat, optimizat si promovat bine, cu siguranta veti ajunge pe locuri inferioare, lucru care duce la scaderea bugetului companiei sau chiar prabusirea ei.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top