Sari la conținut

Ce este un Blog !

Ce este un Blog

Ce este un Blog ! In ultimul timp, popularitatea blogurilor a crescut foarte mult. Aproape zilnic apar peste 10-15 mii de blog-uri pe diverse domenii. Blog-urile sunt actualmente atat de populare deoarece permit oricui, indiferent de cunostintele pe care in domeniul web design sau SEO, sa devina publicist online cu doar cateva click-uri de mouse.

Majoritatea persoanelor folosesc blog-urile ca jurnale online, in care impartasesc prietenilor sau lumii intregi, intamplari din viata de zi cu zi, vacante, realizari etc. Alte persoane creeaza un blog pentru a prezenta servicii, produse, sau descrierea firmei. Blog-urile sunt foarte avantajoase pentru ca sunt gratuite si crearea unui blog este foarte simpla.

Foarte multe companii folosesc cate un blog in care scriu evenimente, realizari, intalniri sau alte activitati. Un exemplu este si blog-ul oficial Google, in care prezinta toate noutatile aparute in interiorul companiei. Este foarte important pentru un blog, alimentarea periodica cu continut nou. In cazul in care detineti o afacere si nu doriti pentru moment crearea unui website, puteti opta pentru un blog, care poate fi un instrument util de marketing pentru comunicarea cu clientii existenti sau potentiali.

CUM TREBUIE SA FIE UN BLOG !

Cateva din conditiile care trebuiesc indeplinite de un blog, pentru un succes intr-un anumit domeniu de activitate sau pur si simplu pentru a avea utilizatori cat mai multi:

  • Adaugarea de continut periodic
  • Blog-ul sa contina informatii despre un anumit domeniu de activitate, nu amestecuri de articole
  • Anuntanti utilizatorii prin email despre articolele noi create
  • Publicati articolele in retelele sociale importante

Puteti crea un blog de la Google : Creaza Blog Google

Înapoi sus