Skip to content

Ce este Google Plus One

Am fost de cateva ori intrebat ce este Google Plus One si ce avantaje avem daca adaugam acest buton in site. In primul rand, Google +, a fost conceput in scopul scoaterii in evidenta a continutului de calitate si eliminarea SPAM-ului. Nu trebuie sa va ganditi ca vom avea un mare avantaj la cateva click-uri, dar cu siguranta numarul de click-uri pe butonul Plus One, va influenta Page Rank-ul si pozitia in SERPs. Fiecare clasament sau statistica, din orice domeniu de activitate are ca scop imbunatatirea calitatii unui serviciu, butonul Google Plus One, incearca sa faca exact acelasi lucru.

Ce este Google Plus One

In ultimul timp Google, a venit cu foarte multe imbunatatiri si in primul rand eliminarea SPAM-ului. Zilnic apar zeci de mii de site-uri care prezinta diverse servicii sau produse. Cu siguranta site-urile care au un procent de optimizare slab, erori de tip XHTML sau CSS, nu au un buton Google +, sau folosesc in descriere si titluri expresii care nu au relevanta, vor ramane in urma.

Daca un vizitator intra pe site-ul Dvs. si gaseste un articol din care poate extrage date utile, cu siguranta va da un click pe butonul Dvs. de plus. Este Adevarat, nu toti vizitatorii au conturi la Google si nu trebuie sa ne facem probleme daca nu avem multe click-uri, in timp, daca site-ul Dvs., detine continut relevant, vor veni si rezultatele. Daca inca nu aveti adaugat in site-ul Dvs., butonul Google Plus One, va sfatuiesc sa il adaugati, nu strica aspectul site-ului si chiar este util pentru evidentierea site-ului Dvs. Detalii de adaugare in site gasiti aici: Google Plus One

Back To Top