Sari la conținut

Campanii AdWords

Campanii AdWords


Optimizare şi administrare campanii AdWords – înainte de prezentarea serviciilor oferite de către agenţia noastră de Web Design şi SEO, va trebui să întelegem ce înseamnă o campanie AdWords şi sa ne familiarizăm cu câteva elemente cheie şi anume – destinaţiile de plasare, cuvintele cheie (keywords), clasarea anunţului, sumele licitate şi scorul de calitate.

Cea mai mică sumă plătită, pentru cea mai bună poziţie în campanii AdWords!

Agenţia noastră de Web Design, din Alba Iulia, are personal specializat în campanii AdWords, cu experienţă în gestionarea şi administrarea campaniilor AdWords, pentru afaceri din Romania şi străinătate. Am creat şi administrat campanii AdWords, pentru companii din Anglia, USA, Irlanda, Germania, pentru care am scăzut cu peste 20%, plata pe click.

Campaniile AdWords, nu sunt uşor de urmarit şi administrat! Crearea unei campanii profesionale necesită timp şi studiu al concurenţei. Nu este suficient dacă anuntul Dvs., apare în partea dreapta pe locul 7! La campaniile AdWords, nu trebuie să ne gândim la trafic, trebuie să avem vizitatori interesaţi de serviciile oferite care pot deveni clienţi.

Alegerea cuvintelor cheie în mod profesional, pot declanşa afişarea anunţurilor dvs. în partea de sus a rezultatelor căutării pe Google sau pe alte site-uri de căutare.


Înapoi sus