SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Bing – Yahoo – Google!

Bing – Yahoo – Google!

Motoare de CautareDiferenta in cautarile organice – dupa noua realizare de la Google (Google Penguin), foarte multi webmasteri incep sa testeze rezultatele din Bing si Yahoo. Nu spun ca datorita Google Penguin, Google nu va mai fi preferat de utilizatorii de Internet. In Romania, peste 98%, din persoanele care doresc sa gaseasca ceva in Internet, folosesc Google, mentalitatea nu cred ca poate fi schimbata chiar daca am avea un motor de cautare local, cum au rusii. Bing si Yahoo, avantajeaza numele de domenii, adica in rezultatele organice vor aparea primele, site-urile care folosesc cuvinte cheie in numele de domeniu.

Am cautat pe Bing, expresia ” optimizare SEO „ – unul din site-urile noastre se afla pe locul doi (http://seo-optimizare-seo.ro). Iata cum apar site-urile noastre pe Bing, Yahoo si Google.

http://seo-optimizare-seo.ro – expresia „optimizare SEO”

  • Bing – locul doi
  • Yahoo – locul doi
  • Google – pagina doi locul trei

http://servicii-seo-sem.ro – expresia „servicii SEO”

  • Bing – locul doi
  • Yahoo – locul doi
  • Google – pagina 6, locul 7

Diferentele sunt destul de mari si trafic de pe Bing sau Yahoo, nu exista. Este posibil ca in urmatorii ani lucrurile sa se schimbe, poate si celelalte motoare de cautare vor avea succes. Este foarte adevarat, Google ofera foarte multe facilitati pentru webmasteri, problema este ca a dat cu bata in balta cu acest Google Penguin, nu toate site-urile meritau o scadere in rezultatele organice, nu toate faceau SPAM.

 

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol