SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Atentie la Imagini – Descrierea ALT

Atentie la Imagini – Descrierea ALT

Penalizarile primite de la Google, au venit si din cauza descrierilor „alt”, ale imaginilor adaugate in site. Stim foarte bine ca o imagine trebuie sa aiba o descriere „alt”, un mod de promovare a expresiilor cheie importante. Persoanele care folosesc Joomla, WordPress, sau diverse scripturi pentru magazine online, instaleaza plugin-uri sau module care adauga automat la imagini o descriere. Descrierea este stabilita de webmaster si in general se utilizeaza o expresie importanta.

Descrierea ALT la ImaginiAlegerea unei astfel de proceduri este total gresita, Google penalizeaza site-urile care folosesc aceasi descriere la link-uri sau imagini. In cazul in care site-ul Dvs., genereaza thumbnail si nu poate lua descrierea din titlu, este indicat sa adaugati in codul PHP, o optiune la imagine, adica sa existe codul de descriere dar sa fie gol – <img width=”300″ height=”151″ alt=”” src=”/imagini/prezentare-magazin-online.jpg”>

Daca in codul de adaugare a imaginii nu exista optiunea de „alt”, veti avea o eroare la validarea site-ului in XHTML sau HTML5. Nu toate template-urile sunt optimizate corect si foarte multe au lipsuri sau erori de cod. Acest lucru tine de partea de optimizare a site-ului care se face in general dupa terminarea design-ului si a structurii de pagini.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol