SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Actualizare PageRank 2013

Actualizare PageRank 2013

Actualizare PageRank 2013 – din discutiile deschise pe Internet, pentru update-ul de Page Rank, din acest an se pare ca toolbar-ul de Page Rank, este blocat. Google, are probleme cu acest serviciu gratuit si din declaratiile lui Matt Cutts, se pare ca va avea loc un update de page rank la sfarsitul anului, insa sunt doar speculatii, nimic nu este sigur.

 

Tag-uri:
,
Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol