SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

SEO Cluj

SEO Cluj

Optimizare SEO Cluj – ieri, 22.01.2012, am pus online un al website pe domeniul SEO. Site-ul respectiv este optimizat si promovat pentru expresia „SEO Cluj”, pentru ca suntem aproape de aceasta metropola. Concurenta este destul de mare si nu credem ca in scurt timp vom ajunge in prima pagina Google, pentru aceasta expresie. Site-ul este dezvoltat pe platforma WordPress, cu un template simplu. In general folosim template-uri simple, pentru o mai buna incarcare in browsere. Problema de care ne lovim, este hostingul. In Romania, sunt destule firme care nu au optiunile necesare unui website profesional, activate.

Optimizare SEO ClujPentru ca avem mai multe domenii si hosting, pe mai multe servere, vom incerca sa discutam cu persoanele care administreaza serverele pentru activarea optiunilor necesare. Daca ati facut un test cu Page Speed si aveti o eroare care este legata de Keep-Alive, trebuie sa stiti ca aceasta eroare vine de la server, nu exista remediu din .htaccess sau php.ini. Procentul actual pentru site-ul nostru este de 94%, dupa activarea Keep-Alive, site-ul va mai creste 4 procente.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol