SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Secrete WordPress – Securitate Site

Secrete WordPress – Securitate Site

Secrete WordPressSpuneam in articolele noastre ca avem un respect deosebit pentru dezvoltatorii platformei WordPress, este chiar o platforma buna, poti dezvolta orice site. Dupa instalarea si configurarea WordPress-ului, mai trebuiesc imbunatatite cateva optiuni care sunt legate de securitate. In primul rand, nimeni nu ar trebui sa stie ce versiune de WordPress, folosim pentru ca este foarte riscant, sunt multe persoane care vor sa faca rau si pentru acest lucru, va trebui sa ne pazim singuri. Sunt foarte multe secrete WordPress, trebuie sa fii obisnuit cu aceasta platforma, sa faci teste, sa fii la curent cu toate update-urile WordPress si a plugin-urilor folosite. Cateva detalii puteti citi si la securitate WordPress.

  • readme.html – acesta este un fisier HTML, care se instaleaza o data cu platforma WordPress si care poate fi accesat de oricine. In acest fisier sunt datele de instalare, prezentarea platformei si versiunea folosita. Este bine ca acest fisier sa fie modificat sau sters.
  • wp-config.php – fisierul de configurare WordPress. Aici voi face referire la cheile de securitate care nu sunt configurate la instalare, ele ar trebui sa arate asa:

WordPress Security Key

Pentru acest lucru, puteti folosi un serviciu de la WordPress, care configureaza automat – Configurare Security Key La accesarea link-ului, veti primi cheile de securitate gata configurate, ramane doar sa faceti copy si paste, peste celelalte.

  • install.php – fisierul de instalare al platformei WordPress, care se gaseste in folderul wp-admin. Este foarte indicat sa redenumim acest fisier, de exemplu – instalare-xc231.php

Permisiunea pe fisierul de configurare al WordPress-ului (wp-config), este bine sa aiba 400, puteti folosi filezila (detalii de instalare si configurare filezila), sau direct din cPanel. Voi reveni cu un articol in care voi arata cum putem muta toate fisierele si directoarele WordPress, intr-un director secret si incarcarea lor din acea locatie.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol