SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Preţuri Optimizare SEO

Preturi SEO

Preţuri Optimizare SEO

Preturi Optimizare SEOPreţuri Optimizare SEO – serviciile de optimizare SEO, ale unui website se împart în două grupe – optimizare on-page şi optimizare off-page. În Internet, există companii sau persoane care oferă astfel de servicii însa, unele website-uri folosesc descrierea acestor servicii în mod eronat şi mai exact, folosesc expresia „optimizare SEO”, pentru ambele servicii.

O altă greşeală apare în prezentarea serviciilor cu preţ pentru optimizarea off-page, care practic se referă la servicii gen „pachet”. Aceste pachete de promovare sunt de fapt oferte pentru înscrieri în directoare, link building sau reţele sociale.

Serviciile corecte pentru Optimizare SEO

Serviciile de optimizare SEO, care pot avea un pret fix, sunt:

 • Optimizarea on-page – care se referă la partea tehinică a site-ului
 • Pachetele de înscrieri în directoare, care fac parte din optimizarea off-page
 • Pachetele de link building, deasemenea fac parte din optimizarea off-page
 • Like, Google+, Twitter, etc., tot off-page

Aceste servicii pot avea preţuri fixe pentru că ele pot fi aplicate şi vizibile în timp scurt. Referitor la optimizarea on-page (partea tehnică a website-ului), preţurile variază în funcţie de complexitatea site-ului. Agenţia noastră foloseşte preţuri fixe – 120-150 Euro, pentru website-uri de prezentare şi 170-250 Euro, pentru magazine online şi portaluri de anunţuri. Citiţi mai mult despre: optimizare SEO, on-page şi serviciile aplicate…

ATENŢIE!! – Indiferent ce oferte atrăgătoare găsiţi în Internet, pentru înscrieri în directoare, click-uri de la reţele sociale, pachete de link building, etc. nu cumpăraţi fără un test SEO profesional făcut pentru site-ul Dvs. Este posibil să aveţi probleme din cauza acestor servicii. Nu toate website-urile au nevoie de înscrieri în directoare. Trebuie să fiţi sigur că acele „like-uri”, sau ciupiturile de pe Twitter, fac bine site-ului Dvs.

Agenţia noastră are 5 directoare Web şi zilnic primim cereri de ştergere a link-urilor din aceste directoare. Unele companii angajează personal care se ocupă special de înscrieri în directoare Web, româneşti sau străine şi se trezesc că dispar din Google.

Înscrierile în directoare trebuiesc făcute de personal specializat sau chiar de Dvs., pentru că pot apărea probleme la descrieri şi titluri. Acestea trebuiesc schimbate, nu înscrieri în zeci sau sute de directoare cu aceaşi descriere şi acelasi titlu şi mai ales, alegerea directoarelor bune.

Save

Save

Save

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

6 Comentarii
 • Ramona Pana
  Adaugat la 16:24h, 02 septembrie Răspunde

  Buna Ziua,

  Suntem interesati sa incepem o colaborare cu firma dumneavoastra, in acest sens va rugam sa ne faceti pentru inceput o oferta pentru optimizarea on-page.
  Asteptam cu interes raspunsul dumneavoastra!

 • WebDesignAlba
  Adaugat la 17:32h, 02 septembrie Răspunde

  Optimizarea on-page, pentru site-ul Dvs., costa 120 Euro. Termen de finalizare 3 zile. Am testat site-ul Dvs. si vad ca aveti probleme grave la partea de optimizare.

 • ionut
  Adaugat la 15:44h, 27 septembrie Răspunde

  Suntem interesati sa incepem o colaborare dumneavoastra, va rugam sa ne faceti o oferta pentru optimizarea seo, adwords. SI posibil mentenanta site web.
  Asteptam raspunsul dumneavoastra

 • Liviu
  Adaugat la 21:31h, 24 noiembrie Răspunde

  Cat costa SEO PT SITE UL MEU?

 • Robert
  Adaugat la 17:00h, 02 februarie Răspunde

  Buna ziua,

  As dori sa cer opinia dumneavoastra in legatura cu acest site de anunturi. Stiu ca piata este destul de plina cu pagini de acest gen, dar as vrea sa stiu daca aveti vreo idee buna pentru SEO.

  Am facut ceva promovare deja internal, pe anumite cuvinte cheie am ajuns pe paginile 1-10 pe Google, cum ar fi anunturi gratuite online, anunturi online gratuite, anunturi gratuite.

  In cazul in care aveti idei cu care am putea sa crestem numarul de vizitatori si pozitia in google search, am dori sa stim de cat timp ar fi nevoie si ce pret ar avea campania.

  Cu respect,
  Robert

 • WebDesignAlba
  Adaugat la 22:50h, 02 februarie Răspunde

  Buna Robert! Si comentariile pe anumite bloguri te ajuta insa, ar trebui ceva de specialitate la tine. In primul rand ar trebui sa cunosti punctele slabe ale site-urilor concurente si sa le bati acolo. Intr-adevar, site-uri de acest gen sunt foarte multe dar exista loc pentru toata lumea.

  Tu trebuie sa lucrezi la optimizarea on-page, partea tehnica a site-ului si in special compatibilitatea cu dispozitivele mobile, acolo stai rau si nu te prea poti bate cu concurenta. Google, amendeaza site-urile care au un procentaj de optimizare slab si mai ales daca nu sunt compatibile cu dispozitivele mobile.

Adaugati un comentariu la acest articol