SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Meta Informatii

Meta Informatii

Meta Informatii

Meta Informatii – am fost intrebat de foarte multe ori despre ce informatii ar trebui sa avem in header-ul unui website si am sa va dau cateva indicatii si pareri. Meta-Informatiile, sunt informatii despre continutul paginii (site-ului), sau mai bine spus, sunt informatii despre continutul unui document HTML. Aceste informatii se pot vedea in browser prin apasarea tastei (ctrl) si litera U, sau din meniul browser-ului – View – Page Source.

Adaugarea meta-informatiilor se realizeaza prin elementul meta, plasat intre <head> si </head>. Aici putem adauga…cate informatii dorim (toate sunt standard), de la numele autorului si pana la codul Google Analitics. Aceste date se pot adauga la site-urile create in HTML, la fiecare pagina. Pentru un website creat pe platforma WordPress, va trebui sa editati fisierul header.php, din template iar la Joomla, fisierul index.php sau in functie de setarile template-ului.

Ce informatii gasim in header !

Aici vom discuta putin despre atributul http-equiv, care are scopul de a anunta browserul ca a fost transmis un nou header. Acest tip atribut, ofera posibilitatea introducerii altor informatii care sunt asociate cu elementul meta si ca exemplu, puteti vedea urmatorul cod:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

Vad ca foarte multe site-uri folosesc " <META NAME="ROBOTS" CONTENT="INDEX, FOLLOW"> ", din punctul meu de vedere nu ar trebui folosit pentru ca daca nu exista optiunea NOINDEX, NOFOLLOW, cu siguranta este INDEX, FOLLOW. Nu trebuie incarcat codul HTML, cu tot felul de informatii care nu isi au rostul. Acum cativa ani, se foloseau tot felul de meta-informatii in scopul promovarii mai rapide, acum nu mai sunt luate in seama si cred ca nici nu ar mai trebui folosite.

In header puteti pune informatii despre autor, o adresa de email eventual insa, nu tot felul de coduri si codulete care nu ajuta la nimic. Aceste meta informatii, sunt vazute doar in codul sursa si daca nu ne ajuta, nu le adaugam.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

1Comentariu
  • cristian
    Adaugat la 19:26h, 24 octombrie Răspunde

    -Salut , si bine v-am gasit , intradevar o frumusete in acest site si cu un cuprins destul de vast , dar dece am decis sa vin cu acest mesaj , care de fapt este o rugaminte pentru lansarea unui articol despre posibilitatile de lucru la creearea unui blog free pe platforma wordpress , in care gasim in totdeauna erori cum ar fi meta keywords tag , cronical link tag , link quantity per page , sau harta site care sa o plasam marelui google , putin despre panoul de control , na asa ca pentru incepatori .
    -Daca am deranjat cu acest mesaj , va rog sa-l stergeti , si trasmit scuzele de rigoare , dar cum pe fiecare zi se acceseaza internetul tot mai des de multi foarte multi tineri , unde a ajuns ceva mai tirziu , se doreste pornirea in a invata pe regim free , asa dar cum este adminul acestui site , poate veni un pic in sprijin , daca se poate , va multumeste peste 30 de nou veniti in internet , intr-un mic sat , unde cu resurse reduse am adus internetul , acest mesaj a fost lasat in mai multe site-ri.
    -Cu multe multumiri Cristian.

Adaugati un comentariu la acest articol