SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Securitate WordPress

Securitate WordPress

Securitate WordPress

Securitate WordPress – în ultimul timp, foarte multe atacuri au avut loc la diverse website-uri dezvoltate pe platformă WordPress. Din punctul meu de vedere, platforma WordPress, este pe primul loc în topul platformelor gratuite pentru dezvoltarea şi administrarea paginilor Web.

Pentru securitatea website-ului nostru, am instalat un plugin excelent care ne dă posibilitatea adăugarii unui cod de autorizare pe lângă parola adăugată în sistem. În cazul în care acest cod de autorizare este greşit, se va face un redirect către o pagină specificată de administrator.

Administrarea unui website dezvoltat pe platforma WordPress, nu este un lucru foarte uşor. Dacă doriţi să nu aveţi probleme de securitate, va trebui să faceţi tot timpul update la ultima versiune de WordPress şi la plugin-urile instalate în sistem.

Descărcaţi şi instalaţi Stealth Login Page

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: https://computerscom.ro, https://seo.org.ro, https://seobiz.ro

Nu sunt Comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.