SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Optimizare pentru telefoanele mobile

Optimizare pentru telefoanele mobile

La ora actuala se navigheaza foarte mult in Internet, de pe telefoanele mobile. Un foarte mare avantaj este ca site-ul nostru sa fie optimizat pentru telefoanele mobile, mai ales ca Google, a inclus in algoritmi si acest lucru. Viteza de incarcare a site-ului pe telefoanele mobile nu este acelasi lucru cu partea de design.

Puteti testa site-ul Dvs., daca este optimizat aici – Google Pagespeed Insights. Aveti rezultatul pentru varianta de mobile si varianta desktop. Daca site-ul Dvs., se deschide pe telefoanele mobile cu imaginea site-ului intreaga, atunci site-ul nu este optimizat. Este foarte greu sa navighezi in site de pe telefon.

Un lucru foarte important este sa oferi vizitatorilor posibilitatea de a suna direct la un click pe numarul Dvs., de telefon. Acest lucru este posibil pe noile telefoane cu iOS, Android, webOS, Symbian, etc. Incercati sa intrati de pe mobil la acest articol si dati un click pe:

Click doar de pe mobile – Servicii SEO Romania!

Problema este ca de pe computerele normale acest link este mort insa, nu este un mare dezavantaj. Codul pe care il puteti adauga in site-ul Dvs., este:

<a href=”tel:+0756 661 317″ target=”_blank”>Click doar de pe mobile – Servicii SEO Romania!</a>

 

 

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: https://computerscom.ro, https://seo.org.ro, https://seobiz.ro

Nu sunt Comentarii

Adaugati un comentariu la acest articol