SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Magazine Online

Magazine Online

Informaţii Magazin Online

Magazin Online WordPressMagazinele online dezvoltate pe platformă WordPress, sunt mult mai profesionale din punctul nostru de vedere. Există foarte multe platforme care nu ştiu să facă update la o versiune nouă, doar upgrade. Acest lucru nu poate fi făcut de un utilizator normal, necesită o anumită specializare în acest domeniu.

WordPress, este una dintre cele mai rapide platforme, nu genereaza link-uri moarte şi se optimizează foarte bine. Partea de magazin online, este separată de articolele şi categoriile din Blog. Acest lucru ne avantajează la prezentarea mai detaliată a produselor şi la promovarea acestora.

Structura profesională a unui magazin online creat de agenţia noastră, ajută la creşterea ratelor de conversie, încarcarea mai rapidă în browser şi promovarea fiecarui produs în parte.
MAGAZIN ONLINE PRESTASHOP

Magazin Online PrestashopMagazin Online Prestashop – Prestashop-ul ca şi structură şi stabilitate se clasează după platforma WordPress. Este o platformă destul de stabilă însă mult mai complicată decât WordPress. Dezvoltatorii acestui CMS, mai au încă mult de lucru la această platformă.

Bazat pe popularul sistem Smarty, platforma Prestashop este usor de instalat si instalarea configurarea se face foarte rapid. Va puteti bucura si de o sumedenie de module si template-uri oferite de comunitatea care se afla in spatele acestei platforme.

MAGAZIN ONLINE CS-CART

Magazin Online CS-CARTMagazin Online CS-CART – CS-CART-ul, este clasat după WordPress şi Prestashop. O platformă destul de bună pentru dezvoltarea unui magazin online.

Platforma CS-Cart are multe module embedded si are functionalitati mai avansate inca de la inceputul instalarii. Configurarea este destul de simpla si adaugarea noilor produse sau editarea acestora, este destul de buna.

Am clasat CS-CART, pe locul 3 doar pentru stabilitate si incarcarea mai slaba in browser. Daca platforma CS-CART, este instalata corect si optimizata din punct de vedere structural, as spune ca poate ocupa locul 2, cu platforma Prestashop!

MAGAZIN ONLINE MAGENTO

Magazin Online MagentoMagazin OnlineMagento – Magento, Oooo da! Din punctul meu de vedere o dezamăgire totală. Dezvoltatorii acestei platforme sunt puţin „nemâncaţi”. Spun asta pentru că au nişte preţuri de te doare capul, foarte mari.

Platforma Magento, a fost creată să ruleze pe servere speciale şi puţini dintre utilizatorii Magento, ştiu acest lucru. Un website dezvoltat pe Magento, poate aduce foarte multe necazuri însa, dacă ne referim la opţiunea profesională şi hosting de la Magento, ajungem să plătim în jur de 12-20.000 de Dolari. O platformă personalizată costă între 25.000 şi 60.000 de dolari! Să nu mai vorbim de versiunea Enterprise, care ajunge la 200.000 de Dolari.

Fiecare pagină din site-ul dvs. ar trebui să aibă o prezentare clară. Obiectivul paginii Dvs. de pornire este de a convinge utilizatorii să acceseze categoriile cu produsele oferite sau să viziteze direct un anumit produs. Prezentarea produselor trebuie să ofere vizitatorului toate informaţiile necesare şi un mod simplu de cumpărare a produsului respectiv.

Informații de contact – Informațiile de contact trebuie să fie vizibile pentru clienții Dvs. În acest fel ei știu cum să vă contacteze în cazul în care doresc informaţii suplimentare despre un anumit produs. Există foarte multe magazine online în care găseşti greu sau deloc informaţiile de contact.

Costurile de transport – Din punctul nostru de vedere, ar trebui să nu existe costuri suplimentare pentru transport. Cunosc foarte multe persoane care renunţă la cumpararea unui produs doar pentru plata suplimentară de transport.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Un magazin online, poate starta de la 550 Euro. Agenţia noastră poate modifica orice baza de date, indiferent de platforma folosită. Putem importa produse din Magento în WordPress, din Prestashop în WordPress, sau alt CMS.