SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Factori importanti in promovare

Factori importanti in promovare

Factori Importanti in PromovareFactori importanti in promovare – Dupa cresterea site-ului Romania SEO, la Page Rank 6, am fost intrebat de cateva persoane care au fost cele mai importante servicii aplicate acestui site si ce metode de promovare am folosit. Pot spune ca ma bazez in primul rand pe viteza site-ului. Matt Cutts, spunea intr-un material cat este de importanta viteza de incarcare a site-ului in browser si retelele sociale. Testarea site-ului cu Page Speed, ete foarte importanta, putem vedea erorile din site, optimizarea imaginilor, a fisierelor CSS si JavaScript, etc. Vad multe site-uri si chiar din acest domeniu, care nu dau importanta acestui factor, adica marirea vitezei de incarcare in browser a site-ului. Exista site-uri care ofera servicii SEO, cu procente de optimizare sub 50%.

O alta metoda importanta este publicarea articolelor in retelele sociale importante. Daca articolele si paginile din site-ul nostru vor fi publicate in retelele sociale, cu siguranta vom avea si o crestere de Page Rank. Vad in ultimul timp ca paginile Web, fara continut au avut scaderi de Page Rank, sau site-urile la care nu se mai aduc imbunatatiri articolelor, paginilor sau nu exista posibilitati de comentarii. Un alt lucru important este si procesul de validare site pentru mobile. Navigarea pe Internet de pe telefoanele mobile este in continua crestere.

Investitiile in SEO, pentru site-ul Dvs., nu pot aduce decat beneficii. Daca la firma Dvs., nu aveti o persoana care sa se ocupe in mod special de aceste servicii, ar fi indicat sa angajati pe cineva. In materialul prezentat de Matt Cutts, a facut referire si la link-urile interne. Daca structura de link-uri este slaba, articolele si paginile nu sunt legate intre ele, site-ul Dvs., nu va avea succes. Ar trebui sa ne gandim ca daca intram intr-o institutie publica cu cateva nivele si nu gasim indicatoare de nivel sau birouri cu numere, nu am reusi sa gasim serviciul de care avem nevoie. Acelasi lucru se intampla si in site, fara o structura profesionala, site-ul este aproape mort.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

2 Comentarii
 • Romania SEO
  Adaugat la 13:44h, 05 septembrie Răspunde

  Un website, trebuie sa aiba in vedere tot, optimizare, promovare, discutii, incarcarea site-ului pe mobile, retele sociale, etc. Nu are importanta domeniul de activitate, pagina de start o faci asa cum vrei si daca esti profesionist, o faci bine.
  Nu am timp sa dau raspunsuri la toate posturile tale, am sa mai dau si maine, sper sa nu te superi.

 • Marina
  Adaugat la 12:49h, 05 septembrie Răspunde

  Viteza de incarcare este foarte importanta, dar totusi nu cred ca are un impact atat de mare in atribuirea PR, poate influenta pozitia in cautari, daca alte site-uri in fata ta se incarca faorte greu.
  Dar totusi trebuie sa tinem cont ca acele site-uri care sunt foarte complexe nu se pot incarca prea repede datorita faptului c apot accesa resurse diferite, au multe ads-uri, js. etc

Adaugati un comentariu la acest articol