SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Din nou despre Google Penguin

Din nou despre Google Penguin

Google PenguinSe pare ca situatia cu Google Penguin, este mult mai grava decat pare. In toata lumea s-a pornit o adevarata revolta impotriva acestui pinguin, forumurile sunt pline, pe bloguri sunt zeci de miii de comentarii impotriva acestui pinguin. Exista companii care deja trimit angajatii acasa, firme mici sau persoane care au ramas fara venituri si lucrurile se pare ca se mai inrautatesc.

O foarte interesanta schimbare in algoritmul Google, ceva nu este in regula si cred ca a fost facuta doar pentru a face balamuc in Internet. Google Penguin, nu are la baza optimizarea SEO, se pare ca Google, uraste SEO si vad acest lucru foarte clar. Pana nu demult Matt Cutts, dadea explicatii despre optimizarea unui articol sau a unei pagini si intreba cam asa:

 • Ai un titlu relevant?
 • Exista descriere relevanta?
 • Ai imagini optimizate si descriere „alt”?

…hei hei, se pare ca nu este chiar asa! Cu doua zile in urma am publicat un articol despre Google Penguin, care are titlu, descriere, cateva cuvinte cheie, URL normal, imagine cu descriere „alt”, intr-un cuvant este destul de optimizat. Iata ca acest articol nu apare in cautarile organice, culmea, apare in prima pagina Google, categoria in care a fost adaugat articolul. Titlul categoriei respective nu are legatura cu articolul postat, descrierea la fel, ce sa cred? Google nu mai vrea optimizare SEO, vrea sa scrii si atat ori din punctul meu de vedere este o mare eroare.

Din cauza optimizarii bune, site-ul nostru a disparut din cautari pentru diverse expresii. Nu avem exces de cuvinte cheie, nu facem SPAM, nu avem link-uri ascunse si totusi am fost atinsi. Google nu vrea sa stii optimizare SEO, vrea doar sa apelezi la serviciile lui de reclama si atat, ori asta nu se poate, este prea de tot. Site-ul nostru a devenit cobai acum, incercam sa vedem ce ii place. Culmea este ca pe Yahoo si Bing, pentru expresiile de promovare avem primele locuri si asta este bine.

Optimizare SEO
office@opti-seo.ro

Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. In domeniul SEO, din anul 2004. In anul 2007, am inceput sa creez pagini Web, in HTML si am urmat cursul dezvoltarii Internet-ului, cu toate CMS-urile aparute noi, incepand cu Mambo, Joomla, WordPress si apoi celelalte CMS-uri. Website-uri de vizitat: http://computerscom.ro, http://web-design.co.com, http://on-seo.co.uk

2 Comentarii
 • alex
  Adaugat la 05:08h, 07 mai Răspunde

  Din pacate nu sunteti singurul afectat de acest update de algoritm. Acelasi lucru l-am patit si eu cu site-ul meu.
  De pe pagina doi am ajuns pe pagina opt in google dupa cel mai important keyword pentru mine.
  In bing si yahoo sunt pe prima pagina.
  Din pacate nici macar nu sunt relevante foarte multe site-uri ce apar inaintea mea in google.
  Asta e acum asteptam sa vedem ce surprize ne mai sunt rezervate.

 • Daniel
  Adaugat la 09:33h, 09 mai Răspunde

  Din pacate acest algoritm m-a afectat si pe mine. Daca pana acum am avut pana la 800 viz din Google, in momentul de fata am ajuns la mai putin de 100.
  Spam nu cred ca am facut ( doar ca am publicat mai multe articole pe cuvinte cheie ( continut unic) pe diferite bloguri pe care le detin.

Adaugati un comentariu la acest articol