SERVICII DE OPTIMIZARE SEO
Serviciul de optimizare SEO, se referă la partea tehnică a website-ului, serviciu care trebuie aplicat dupa partea de web design. Noi vom optimiza imaginile din site-ul Dvs., fişierele CSS şi JavaScript, tag-urile H1, H2, descrierile, titlurile şi vom echilibra conţinutul paginilor pentru o densitate cât mai bună a cuvintelor cheie sau expresiilor.

Comandă Servicii

Doar servicii 100% SEO!

Serviciile oferite de agenţia noastră de Web Design, din Alba Iulia, sunt foarte uşor de controlat. Pentru serviciile de Optimizare SEO, vom face câteva teste înainte de startarea colaborarii cu Dvs. şi veti primi detalii despre optimizarea existentă. La finalul serviciilor aplicate de noi veţi compara rezultatele.

Promovare Web


Nume:

Email:

Telefon:

Servicii:

Comentariu:


Comanda Servicii SEO

Pagina, produsul sau serviciul pentru care se incheie contractul de promovare, va beneficia de optimizare SEO on-page, gratuita. Inainte de aplicarea acestui serviciu de promovare, se vor face analize si se vor trimite catre client. Saptamanal se vor trimite statistici cu evolutia serviciului respectiv.

Fiecare persoana sau companie va avea un panou de administrare in care se vor gasi toate datele de promovare pe fiecare expresie sau cuvint cheie in parte. In panoul de administrare al clientului se vor gasi facturile lunare, evolutia expresiei, statistici si alte aplicatii necesare desfasurarii serviciului de promovare.